Hirdetés

A héten be is fut az első Snapdragon 8s Gen 3-as telefon

Ki más lenne a leggyorsabb, ha nem a Xiaomi? Kínában március 21-én indít a Civi 4 Pro, már előrendelhető.

Bár van, hogy nem sikerül megcsípni az első helyet a Xiaominak, de rendszerint ott vannak a dobogón, amikor a verseny egy újonnan bejelentett Qualcomm chippel szerelt készülék bemutatása. Most sincs máshogy, a tegnap bejelentett Snapdragon 8s Gen 3 már a héten elérhető lesz a gyártó hazai piacán egy friss telefonban, Kínában március 21-től kapható a Xiaomi Civi 4 Pro, ami jelenleg is előrendelhető a távol-keleti országban.

[+]

A promóciós anyagok az SoC mibenléte mellett nem sok érdemi információt osztanak meg, de látható rajtuk, hogy ez a készülék is megkapja a Leica brandinget a kameráihoz, elérhető lesz minimum négy színben, és a dizájn a Xiaomi 14 Ultrát idézi majd. A telefon 179,3 grammot nyom majd és 7,45 mm-es vastagságot ígér rá a gyártó, az előlapi OLED kijelző pedig ívelt lesz. Állítólag egy 1080 x 2400 pixeles, 6,55 hüvelykes OLED panelről van szó 120 Hz-es frissítéssel és 240 Hz-es érintés mintavételezési sebességgel.


[+]

A hátlapi kamerahármas egy 2x optikai nagyításra képes teleobjektívet, egy ultraszéles látószögű kamerát, valamint egy f/1,63-as fényerejű blendével szerelt főkamerát kap, utóbbi állítólag a Leicával való közös munka gyermeke. Az előlapon megmarad a dupla szelfikamera pont úgy, ahogy az itthon Xiaomi 13 Lite néven elérhető Civi 2-ben megismerhettük.


[+]

A kínai webshopján keresztül már fel is vesz előrendeléseket az új telefonra a Xiaomi, viszont egyelőre nem közölték a készülék árát, ahogy az olyan specifikációk is ismeretlenek, mint a memória vagy a tárhely mennyisége.

Mindegyik hátlap kéttónusú, de a mű bőr berakás nem lesz adott mindegyiknél
Mindegyik hátlap kéttónusú, de a mű bőr berakás nem lesz adott mindegyiknél [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés