Ezek lehetnek az első képek a Redmi K70-ről

Európában valószínűleg Poco F6 név alatt láthatjuk majd viszont.

Megkezdődött a marketinghadjárat Kínában a Xiaomi alá tartozó Redmi K70-es telefonok kapcsán. Ha tartják a szokásos ütemtervet, a készülékeket még idén év vége előtt bemutathatják Kínában, majd 2024-ben a globális piacra Poco F6 márkanév alatt tolhatják ki. A Xiaomi vezérigazgatója arra utalt korábban, hogy a teljes Redmi K70-es széria megjelenik még 2023-ban, most pedig vélhetően az alapmodellnek nevezhető Redmi K70-ről kerültek elő képek.


[+]

Azt tudni, hogy a K70-es Redmik között lesz legalább egy modell, mely a Xiaomi 14-es szériában található Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3-as csúcslapkát használja. A képek tanúsága szerint pedig nem csak hardverben, de megjelenésben is kölcsönöz a Xiaomi csúcsmodelljeitől a Redmi, például a kamerák elrendezésében. A Snapdragon 8 Gen 3 valószínűleg a Redmi K70 Pro és K70 Pro Plus SoC-je lesz, az alapmodell hardveréről egyelőre nem tudni semmit, külsőleg viszont nagyon hasonló lehet a három készülék.

A Xiaomi 14-ek és a korábbi Poco mobilok megjelenését ötvözi a Redmi K70 / Poco F6A Xiaomi 14-ek és a korábbi Poco mobilok megjelenését ötvözi a Redmi K70 / Poco F6 A Xiaomi 14-ek és a korábbi Poco mobilok megjelenését ötvözi a Redmi K70 / Poco F6 [+]

Érdekesség egyébként, hogy a K70-es széria tagjai lesznek az első olyan Redmi telefonok, ahol a kamerákat szoros egymás melletti elrendezésben kapnak helyet, nem pedig egymás alatt. Viszont a fekete modellről készült képet megnézve az is valószínűsíthető, hogy az alacsony felbontású extra szenzorról a Xiaomi nem mond le a középkategóriában 2024-ben sem, így a 2 vagy 5 megapixeles makró- és mélységérzékelő kamerák története egyelőre nem ér véget. De pozitív, hogy a képek szerint megmarad a sztereó hangszóró és az infravörös port is a telefonon.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés