Xperia A az amerikai FCC oldalán

A hírközlési felügyeleti szervek nyilvánosan elérhető oldali általában jóval a hivatalos bejelentés előtt árulkodnak egy-egy készülék létezéséről, mely szerencsére az Xperia A kapcsán sincs másképp. A legfelső kategóriába szánt készülék technikai fronton az Xperia Z és ZL tudását idézi, hiszen 5 hüvelykes Full HD megjelenítővel és 13 megapixeles fő kamerával büszkélkedhet, mely mellé 4G LTE adatátviteli képesség, Snapdragon S4 Pro processzor és 16 GB belső memória is rendelkezésre áll. Az NTT docomo kínálatában SO-04E néven megjelenő modell további érdekessége, hogy a 2300 mAh kapacitású akkumulátora szabadon cserélhető, hiszen Japánban továbbra sem igazán dívik az energiacellák fix beépítése.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

  • Sony Xperia SP - a jónevű japán

    Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.

  • Mobilarena TV: SP előtt fényes siker áll

    Ez az SP nem az az SP. Ez ugyanis Sony, azon belül is Xperia, ráadásul okos. És telefon.

  • Sony Xperia ZL - kicsivel jobb

    Együtt mutatták be az Xperia Z-vel, azonban utána nagy csönd lett körülötte, pedig a ZL több egy szimpla átnevezésnél, valamiben jobb, valamiben nem.

  • Sony Xperia E - drága-e vagy?

    A japán gyártó újdonsága a specifikáció és a képességek alapján egy belépő szintű mobilt sejtet, ám egy kissé vastagon fogott a ceruza az árcédulán.

Hirdetés