Záporoznak a Meizu 18 hivatalos infói

Hivatalos az oldalra kanyarodó panel, a Snapdragon 888 chipset és a hozzá tartozó, fürge RAM, illetve táregység.

Napokon belül, egészen pontosan jövő szerdán a Meizun lesz a sor, hogy leleplezze idei csúcskészülékét, amely 18-as számozással érkezik. Nem is egy, hanem két modellről lesz szó, és a Meizu 18 Pro esetében most már hivatalos az 5 nm-es Snapdragon 888 lapkakészlet. Mivel a sima 18-as mellett 8XX lapkaszámozás szerepel, jó eséllyel az egyébként ma is versenyképes Snapdragon 870 lesz a befutó, egyaránt LPDDR5 RAM-mal és UFS 3.1-es tárolóval, az 5G modemről nem is beszélve.

[+]

A posztereken amúgy jól látszik az oldalra kanyarodó AMOLED panel, illetve a fémház és üveglap kombinációja. Szintén észrevehető az apró kameralyuk középen, az ujjlenyomat-olvasó pedig várhatóan a képernyőbe lesz beépítve. A GSM Arena szerint a szerényebbik Meizu 18 64 megapixeles főkamarát, 12 megapixeles ultraszéles egységet és 5 megapixeles makró vagy mélységérzékelőt kínál majd. Azt egyelőre nem tudni, hogy erre a Pro rálicitál-e.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • Egész kompakt lett a Meizu 18

    A gyártó idei csúcsszériája két változatban, megegyező hardveres képességekkel, de eltérő méretben és kamerarendszerrel muttakozott be.

Előzmények

Hirdetés