Zenfone 3 előzetes érkezett

Komoly sikereket ért és ér el a Zenfone 2-es sorozattal az Asus, melyek közül a tőlünk is plecsnivel távozott, ZE551ML kódjelű phablet elsőként kínált a piacon 4 gigabájt RAM-ot, mégsem kértek el érte prémiumkategóriás árat. Az Asus nem titkolózik a folytatást illetően, a minap Jerry Shen vezérigazgató a családnevet és a Zenfone 3 Max variáns érkezését is elismerte (várakozásai szerint a phablet méretű készülékek fogynak majd a legjobban), most pedig egy videoelőzetes érkezett, amelyen a mobilok körvonalait is meg lehet csodálni.

A hivatalos bemutatóra, Zenvolution néven, május 30-án, Tajpejben kerül sor, helyi idő szerint délután 2 órakor. Az eseményen mi is ott leszünk, hogy élőben számoljunk be a Zenfone 3 és más Asus termékek leleplezéséről. Természetesen kép- és mozgóképanyaggal is készülünk, és a Computex érdekességeiről is beszámolunk társoldalunkkal, a Prohardverrel egyetemben.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

  • Az Asus hivatalosan is elismerte: érkezik a Zenfone 3 család

    Bár a vezérigazgató júniusi startról beszélt egy ázsiai publikációnak, a Zenfone 3-as família várhatóan a Computexhez kapcsolódó, május 30-ai Asus eseményen startol el.

  • Asus Zenfone 2 Laser - korrekciós műtét

    Járt már nálunk öthüvelykes Zenfone 2, a Laser utótagú ZE500KL azonban több lézeres ráncfelvarrásnál: a nagy felbontású kamera és a gyors autófókusz mellett a méretek is az előnyükre változtak.

  • ASUS Zenfone 2 - felezőpont

    Az öthüvelykes Zenfone 2 (ZE500CL) feleannyi processzormagot, kijelzőpixelt és RAM-ot tartalmaz, mint az 5,5 hüvelykes fivére, és pont fele annyiba kerül.

  • Asus Zenfone 2 - agya, mint egy planéta

    4 GB RAM-ot kapott a Zenfone 2-es készülékcsalád legkomolyabb darabja, a ZE551ML névre hallgató variáns. Másban is brillírozik, de a fotózás nem az erőssége.

Hirdetés