ZTE Axon Pad-ből lesz gamer tablet

Egyre biztosabb, hogy az Axon Pad szolgáltatja az alapot a Nubia Red Magic gamer táblagépéhez.

Nem telik el nap Red Magic hír nélkül, a Red Magic 8S Pro-ról már nagyjából mindent tudunk, lapkakészlet (Snapdragon 8 Gen 2 3,36 GHz), dizájn (képek erre), töltésteljesítmény (160W), a készülékkel együtt érkező táblagépről viszont meglehetősen kevés információt osztott meg a gyártó, egy renderképen kívül tulajdonképpen semmit. Ezt egészítették most ki az akkumulátorra vonatkozó információkkal, ami alapján egyre biztosabb, hogy a Red Magic gamer tabletet a ZTE Axon Padből kanyarítják.

A 10000 milliamperórás akkuval szerelt eszköz 80 wattos gyorstöltést kínál majd, ami megegyezik az Axon Pad paramétereivel. A renderképen a forma is egyezik, a vékony kávák ellenére viszont a 16 megapixeles szelfikamera nem a 12,1 hüvelykes, 16:10 képarányú, 120 Hz-es IPS panelbe kerül. Az Axon Pad Snapdragon 8+ Gen 1 szettel dolgozik akár 12 GB rendszermemóriával, opció az 5G adatkapcsolat, WiFi-ből 6-os szabványt támogat, a hangot pedig négy sztereó hangszóró biztosítja.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

  • Gamer extrákat kapott az Axon Pad

    A Red Magic 8S Pro széria mellett a gyártó első táblagépe is bemutatkozott, ami egy kis optikai tuningot és szoftveres extrákat jelent.

Előzmények

Hirdetés