Android 8.1-nél jár a OnePlus 5/5T oreós béta

Hivatalosan egy ideje már Android 8.0 fut az OxygenOS alatt, de már készül a 8.1-es frissítés, iPhone X-szerű gesztusfunkciókkal. – írta: Bone123, 9 hónapja

Hirdetés

Több nagy gyártónál korábban hozta el a készülékeire az Android 8.0 Oreót a OnePlus, aminek igazából csak az volt az érdekessége, hogy előbb a 3/3T, majd az 5, és végül a legfrissebb modell, az 5T került sorra. A közel vegytiszta és villámgyors OxygenOS felület aktuálisan készülő változatai bétás formában mindig elérhetők a közösség számára, és az 5T előző ilyen szoftverpakkja már demózta az alsó három kezelőgomb kiváltását megcélzó gesztusfunkciókat.


(forrás: OnePlus) [+]

A soron következő béta a visszajelzések szerint mindezt gyorsabbá és gördülékenyebbé teszi, úgyhogy közel lehet a felbukkanása a hivatalos OnePlus 5T szoftverfrissítésekben. Ennél is fontosabb talán az a tény, hogy a OnePlus 5 és az 5T friss közösségi rendszerváltozata immáron 8.1-es Android Oreo főverzión alapszik, ami elviekben stabilabb a nyár végi, első Google kiadásnál. Az OxygenOS Open Beta 6 itt érhető el a OnePlus 5-re, az Open Beta 4 pedig itt az 5T-re. Telepítése csak saját felelősségre és kellő hozzáértés mellett ajánlott.

Hirdetés

Előzmények