Ez lehet az Xperia XZ3

A szokásos módon, fél évvel az Xperia XZ2 bejelentése után érkezhet a Sony zászlóshajó sorozatának következő tagja, dupla hátlapi kamerával. – írta: Bone123, 7 hónapja

Hirdetés

Egy-egy olyan különlegességet leszámítva, mint az áprilisban bemutatott, még nem kapható Xperia XZ2 Premium, a japánok okostelefonos sorozata tartja a féléves ciklusváltást, ami azt jelenti, hogy a berlini IFA-n, ősszel lehet esedékes az Xperia XZ3 premierje. Már az XZ2 formaváltást hozott a szérián belül, amit a Premium modell dupla hátlapi kamerával fűszerezett meg, és a minap kiszivárgott, állítólagos specifikáció alapján az XZ3 a kettőt kombinálhatja, mínusz a 4K kijelző.

Ez lehet az Xperia XZ3. A galéria megnyitásához kattints a fotóra!
Ez lehet az Xperia XZ3. A galéria megnyitásához kattints a fotóra! (forrás: Sumahoinfo) [+]

Adott lehet egy 5,7"-es, 18:9 arányú panel 1080 x 2160 pixelen, a sztereó előlapi hangszórópár, egy 19 + 12 megapixeles hátlapi kameraduó és egy 13 megapixeles előlapi modul. A fém-üveg készüléket a Snapdragon 845 hajthatja meg, akár 6 GB RAM és 128 GB-os tároló társaságában. A száraz tényeknél persze izgalmasabb az a néhány kémfotó, amiken állítólag maga az Xperia XZ3 látható. A képek Japánból érkeztek, és nagyjából megfelelnek a fent leírtaknak.

Azóta történt

Előzmények