Nemsokára jöhet a Nokia 6.2

Vagy Nokia 6 (2019). A Twitteren közzétett információk alapján, ezt a modellt is lyukas kijelzővel szerelik. – írta: AliceWake, 2 hónapja

Jelentősen megváltozhat a Nokia 6.1 folytatásaként nemsokára bemutatásra kerülő Nokia 6.2. Már, amennyiben ez lesz a hivatalos megnevezés, amire azért igen jó esély van. A Nokia Leaks értesülései szerint az új hatos modell már 6,2 hüvelykes megjelenítőt kap, amit nyilván legalább 18:9-es képarány mellett valósíthatnak meg jelentős méretnövekedés nélkül. A panel hasznos területe a kameralyuknak köszönhetően is nőni fog.

A lapkakészletet a szintén 14 nanométeres, de 1,8 GHz-es Kryo 250 Gold és Kryo 250 Silver magokkal dolgozó, nyolcmagos Snapdragon 632-re cserélik 4 vagy 6 GB operatív memóriával kiegészítve. A hátlapon marad a Zeiss kamerarendszer, de ezúttal dupla kivitelben, 16 megapixeles főkamerával. A Nokia 6.2 Kínában már január végén, február végén bemutatkozik, Európában és a többi piacon várhatóan eztán lesz elérhető.

Hirdetés

Előzmények

  • Lyukas lesz a Nokia 8.1 Plus

  • Nokia 6.1 - kis verziófrissítés

    Sok tekintetben előrelépett az új Nokia 6 a tavalyihoz képest, ám már be is jelentették szenzorszigetes, még ütősebb folytatását, így rövid életű lehet a telített phabletpiacon.

  • Nokia 6 - ötről a hatra

    A Nokia 6 sok mindenben megismétli 5,2 hüvelykes fivére tulajdonságait, ám szerencsére javít annak néhány bakiján, jókora többletköltség árán. A legtöbbet multimédiában nyújtja a vásárlónak.