November 1-jén jön a gamer telefon a Razertől?

Valamiféle zsebméretű készülék érkezik a hivatalos előzetes szerint, a szakma az első Razer okostelefon bemutatását várja. – írta: Bone123, 10 hónapja

Hirdetés

A hardcore gamereknek nem kell a Razert bemutatni: a kifejezetten nekik szánt perifériáiról ismert vállalat komoly vásárlói bázissal rendelkezik, és az esetleges Razer okostelefon érkezéséről is pletykáltak már, főleg a Nextbit felvásárlása után. A gyártó a Twitter-oldalán most erre eléggé egyértelmű utalást tett, persze az, hogy pontosan milyen típusú és mekkora eszköz van a roppant boldog illető kezében, egyelőre sötét homály fedi. Olyan sötét, hogy egy kis Photoshop munka sem tud több részletre fényt deríteni.

A RΛZΞR egyenesen eddigi legnagyobb bejelentésének titulálja a november 1-jén esedékes bemutatót, és eléggé úgy tűnik, hogy a Twitter fotó főszereplője egy okostelefonon éppen játszik. Arra ugyanakkor még nem érkezett utalás, hogy milyen hardverre és potenciálisan extra címekre lehet számítani. Az NVIDIA Shield ketyerékre annak idején több olyan játék is elérhető volt, ami más rendszerchippel szerelt androidos eszközökre nem, úgyhogy ez nem volna meglepő most sem.

Hirdetés