Újabb teszten a Galaxy Note7R

A felújított, hamarosan piacra kerülő Note7-ek ezúttal a Geekbench oldalán bukkantak fel, SM-N935S kódnévvel. – írta: szentkuti11, 11 hónapja

A július 7-ére várt felújított Note7, a Note7R már a Geekbench adatbázisában is megmutatta magát. Az SM-N935S kódnéven futó eszköz nyolcmagos processzorához 1,6 GHz-es órajelet ír a táblázat, ez az eredeti gép négy gyengébbik, Cortex-A53 magjainak felel meg, egyelőre nem lehet tudni, hogy a 14 nanométeres gyártástechnológiával készülő lapka processzorának Exynos M1 magjait hogyan skálázzák majd. Az szinte biztos, hogy memória szempontból marad 4 GB-on a kütyü, és a felújítás az Android 7.0-t is elhozza a tulajdonosoknak.

A 4 GB RAM várhatóan marad
A 4 GB RAM várhatóan marad [+]

Az egymagos teszt 1957 pontos eredménye, illetve a többmagos 6092 pontja is megfelel az elvárhatónak, mi még Geekbench 3-mal teszteltük az eredeti gépet, és bár ott több ponttal zárt az eszköz, ne feledjük, hogy a különböző verziók értékei nem összevethetők, és elképzelhető, hogy biztonsági szempontokból visszafogottabban hajtják az Exynos 8890 lapkát.