Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Fred23
(PH! kedvence)

Moz
(PH! nagyúr)
Blog

Doki42
(fanatikus tag)

Jó lesz az...nem még se....😴


dedike
(PH! kedvence)

Azt nem lehetne, hogy minden tesztet Bog írjon? :B

(Legalább át, mert még mindig kimondott élvezet olvasni...) :Y :)

Jah... a telefon... azt hagyjuk, szóra is csak a szerző miatt érdemes.


Szabcsizz
(őstag)

A navigációs sáv színének módosítása a Samsung-tól jött? 😂
Számomra a felület, maga a launcher annyira felemás. Nincs meg az összhang. Kijelző a 400nit-et sem képes kipréselni magából, nyáron ez elég gáz. A hardver meg...azt inkább hagyjuk.


Ashitaka
(tag)

Köszi a tesztet Bog. Csak miattad olvastam el mert a telefon szót sem érdemel. Gondolom nagyon elfoglalt vagy de azért írhatnál egy kicsit több tesztet és nem csak akkor amikor valamely kollégád szabadságra megy. Ez már tényleg nem ide tartozik de egy kérdés : a Lg Q7 trióról várható valamikor egy teszt?

[ Szerkesztve ]


logitech1
(kvázi-tag)

Köszi a tesztet :)


Fred23
(PH! kedvence)

Kizárólag az LG Q7-ről lesz szerintem, mert hivatalosan egyedül azt fogják Magyarországon forgalmazni, viszont azt a tesztet már én is nagyon várom! :K

Néhány áfacsaló zug-gsm nepper biztosan be fogja szerezni a többit is, de ott garival nem nagyon lehet számolni. Szóval mi csak MediaTek MT6750S-t kapunk 3GB RAM-mal az LG-től.


hajbel
(őstag)

Ha a tesztkép thumbnailjére kattintok egy absztrakt olajfestmény jön be. 2018-ban van ilyen?


Ashitaka
(tag)

Szerencsére én egyelőre jól el vagyok a mostani telefonommal az LG Q7 széria valamelyik tagját egy családtagomnak szánom. A Q7+ lenne az igazi és mivel nem Mo.-n élünk így van is esély a garis beszerzésre. De nem megjelenéskor mert ha lehet hinni a külföldi szaklapoknak igencsak túlárazott lesz. Legalábbis a megjelenésekor.


ates
(tag)

Kösz a tesztet. 35 körüli ár lenne reális talán ès akkor alap felhasználásra ajánlható is lenne.


Fred23
(PH! kedvence)

Gyakorlatilag rosszabb lesz nálunk a chipset miatt ez a teló, mint a mostanim, mégis kíváncsian várom, mert IP68 és MIL-STD-810G. Kábé a leendő Xcover 5 versenytársa átlagosabb kinézettel. Már lehet kapni Magyarországon, viszont tényleg nagyon túlárazott. Számomra az a legszomorúbb ebben a chipsetben, hogy így már aztán a Samsungnak sem kell megerőltetnie magát majd az új Xcover hardverével, normális versenytárs hiányában kevés fog kelleni a győzelemhez. Vagyis megint valami régi vackot fognak ők is használni, esetleg -ha az éri meg jobban nekik-, berendelik hozzá valamelyik új négymagos Snapdragont. :U

Ha marad az IP68 és a MIL-STD-810G az LG Q8+-nál is, és raknak bele legalább SD710-et, az viszont már személyesen is érinthet, amennyiben nem lesz nagyon tepsi. Az S10 síkképernyős, "kis" változatára se lenne keretem egy darabig, de 125-ért egy Q8+ már oké lenne jövőre új telónak.

[ Szerkesztve ]


roli543
(senior tag)

A mediatek nem akar már chipset frissítést? A 6737 és 6739 igencsak poros már...


dutrás
(senior tag)

Kisértetiesen hasonlít az Idol 2s-re. Szép de sz@r.


rdt89
(őstag)
Blog

Amilyen frankó lett a teszt, annyira értékelhetetlen ez a telefon. Kár ezért a szép designért. :(


Bog
(HÁZIGAZDA)
Blog

Sima Q7 lesz. Majd.
Épp írok másik két anyagot is (Renault Zoe és Vodafone Smart N9 lite). De ha mást olvasnál, akkor utazokozosseg.blog.hu ;)


WaG_Gaming
(lelkes újonc)

OFF: Amúgy én is észrevettem, hogy ő képviseli Legendd örökségét rendkívül színvonalas okostelefonos tesztírásnál, miután átment a Tech2-höz. Sebaj, Zsolti legalább a Tech2-nél is hozza az eddigi írásos és szóbeli szintet, amire lassan Bog is ráérez. :))
ON (önálló rizsa, nem válasz): Tipikus Alcatel-"minőség" túlárazottan. Ha én lennék a TCL főnöke, akkor már rég abbahagytam volna a belépőszintre gyártást.

[ Szerkesztve ]


dedike
(PH! kedvence)

Az éppen fordítva volt, de való igaz, hasonló a nyelvezetük. Bár Bog azért "nyersebb", karakteresebb véleményeket fogalmaz meg. :) :B


judas13
(őstag)

Bog volt előbb itt a képernyőn csak a rend kedvéért jelezném.
:)

[ Szerkesztve ]


Polarstar
(PH! nagyúr)

Kár érte... Egyáltalán minek kellett legyártani.

Blackberry Keytwo-őt kellene tesztelni. Ja, hogy nektek nincs!? :D

Szerencsére nekem van már.. :D


Bog
(HÁZIGAZDA)
Blog

LOL! :))
Zsoltot én neveltem ki, a kezdeti anyagaiban több volt az én munkám, mint az övé:)
De tény, hogy kikupálódott.


hajbel
(őstag)

Lehetett volna ebből is hasonló tesztet csinálni, mint még nagyon régen az ultragagyi kínai feature phoneokból. Azokat időről-időre megnézem. Hiányzik bog stílusa a képernyőről. Szinte bármint megnéztem amiben szerepelt.


bagkri01
(őstag)
Blog

A xiaomi redmi 5 mellett ennek semmi értelme. Esetleg előfizetés mellé ingyen.


RRamstein
(tag)

Zoéról nincs nagyon mit írni igazából ..6 éves technikát adnak 8 millió körül :D gagyi az egész autó ennyi pénzért inkább vennék valami jó szívó benzinest , és akkor nem csak városban lehet szenvedni meg nyomorogni abban a risz rossz francia bódéban :D

[ Szerkesztve ]


Bog
(HÁZIGAZDA)
Blog

A Zoe egy baromi jó, városi, elektromos kocsi, amiben pont nem nyomorogsz és többet megy el egy töltéssel, mint az új Leaf. Ennyit az előítéletekről...


moleculez
(PH! addikt)
Blog

De ez hogy jön ide?! Lemaradtam valamiről?!


pusszycat
(PH! kedvence)

Go To #16. :)


Csapoati
(PH! nagyúr)
Blog

Kuka pozitív.


Ashitaka
(tag)

Köszi a választ Bog. Amit ajánlottál utazóközösség blogot eddig nem ismertem de amint lesz időm ránézek :R :)


janeszgol
(PH! kedvence)

Egy pozitívum kimaradt, hogy nekem nincs ilyenem. :)
De a viccet félretéve, ez 40 ezerig még elmegy. 50 már karcos, mert található olyan Huawei pl, ami jobb kijelzőben és kamerában, igaz 2 giga rammal. Hát nem tudom. Kinek mi a fontos. A többi alternatívát leírta Bog. Nem életképtelen ennyiért, de minden szempontból régimódinak számít.


Rayfull
(kvázi-tag)

Imádom az alcatel telefonjait, régen 2 évig egy Alcatel idol 6030 volt a "hűséges" társam. Ahogy olvasom az is meg ez is kb. ilyen: Hmmmm.... rakjunk bele sok Ramot, mellé a lehető majdnem leggyengébb processzort +
egy sok-sok megapixeles kamerát, majd tömjük tele felesleges appokkal, mindezek mellé kapunk ajándékba egy hitvány képernyő-időt az akksi mérete ellenére + törzsvendég leszel az Alcatel szervizeiben(Ismerősi körben 5-ből 4 szervízben végezte 1 éven belül).

Nekem nagyjából a nokia 6303i csinált hasonló kaliberű képeket 3.2!!! megapixellel.


logitech1
(kvázi-tag)

[link] hát eléggé homályos képet készit. :DD


Twyzx909
(újonc)

+1 :C


janeszgol
(PH! kedvence)

Hát a napfény nem a barátja a kamerának, az fix. Bár az az erdős kép nagyítás nélkül teljesen oké. Ezzel szemben az autóbeállón a fény kiégett. Ha meg a nagyítást is nézzük, akkor egy értékelhető kép sincs.


Twyzx909
(újonc)

Valoszinu igy akarja a MA bujtatottan muvelni az olvasokat. Vegulis minek nezne barki is egy olyan telefon kepeit, amit tudatosan elo ember nem valasztana. Sokkal hasznosabb az ilyen pointilista remekmuvek tanulmanyozasaval eltoltott ido, a cikkironak meg nem kell fotozni ilyen borzadalyokkal. Win-win.


janeszgol
(PH! kedvence)

Eredeti Picsaszó.


laleh
(PH! addikt)
Blog

Kar hogy az Alcatel egy ideje leáldozóban van... :(


gaboca35
(újonc)

A tesztelőnek és a negatív kommentelőknek csak annyit mondanék,vegyétek meg a 200 ezres telefont,de ti abban is találnátok jó pár hibát.Szánalmasak vagytok! :N

üzenetek