Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Drughi
(őstag)

Ronda, de legalább jó(?).
Kár a dizájnért, sajnos egy órának azért mutatni is kell valahogy.

Részemről pedig inkább megmaradt volna az 5ATM, mint a mikrofon.
Elvégre nem vagyok én David Husselhoff, hogy egy órához beszéljek

[ Szerkesztve ]


Doki42
(fanatikus tag)

Nekem tetszik, de maradok a Bip-nél...
Egyenlőre😎


Steve1207
(őstag)
Blog

Nem rossz, de a Stratos, Verge kinézetre nem jöhet szóba nálam. A Bip annyira megfogott, ami ennél vastagabb az sajnos bumszli a baromira vékony csuklómon.


turbulencia8
(PH! addikt)

Kínai promóciós videók alapján van mikrofon a Stratosban és az elődmodell Pace-ben is, csak nem aktiválták szoftveresen (hivatalosan). Amúgy szerintem a Pace a legszebb Huami-Xiaomi óra máig.


takysoft
(kvázi-tag)

Akkor neked pont ott a Stratos :)

[ Szerkesztve ]


takysoft
(kvázi-tag)

Jól teszed. Remek óra, ha a desing nem zavar benne, meg hogy nem tudsz vele zenét hallgatni BT-n.

És.... egyelőre.. nem egyenlőre...
Csak a sorozatgyilkos fog olyan darabokra feldarabolni... tudod... egyenlőre.

De egyelőre ezt hagyjuk :D


takysoft
(kvázi-tag)

Nekem a Stratos jobban bejön. De az tény, hogy a desingja miatt jobban koszolódik, mint a Pace :)


zolem
(fanatikus tag)

Ja. Meg szerk időn belül illik 1 posztban megfogalmazni....


batai15
(PH! félisten)
Blog

Árban és funkciókban jó lenne ,de gyalázatosan gyagyi kinézete van ,mínusz Ip védelem marad a bip aztán majd hátha lesz később jobb alternatíva .


fornettisuti
(PH! addikt)

Annyira gagyisztikus hatást kelt, mintha az első órájuk prototípusa lenne.


Flagstaff
(kvázi-tag)

Azt nem értem hogy lehet egy karórát a csuklóízületen hordani és aztán csodálkozni hogy izomból megtépve is eláll. A csuklóízületnél a keresztmetszet lapos, az alkar alsó része az ízület előtt sokkal gömbölyűbb. Nem mellesleg a kéz hátrafelé mozgását is jelentősen korlátozza az ilyen módon a csuklóra csatolt óra. Vagy ez csak az én szememet b@ssza irritálja?


zolem
(fanatikus tag)

Szerintem is túl elől van... Azt írta,hogy úgy áll a csuklóján mint az asztalon, hát szerintem csak akkor állna úgy ha olyan lenne a csuklója mint egy asztal. tény,hogy a merev-szíjas karóra nem mindenkinek jó ,de le kell cserélni másikra a szíjat és minden oké.


fornettisuti
(PH! addikt)

Az felnőttátlag ázsiai férfi karja kb. a felnőtt átlag európai nőéhez hasonló méretű, ezt a cuccot (szíjat) nem a masculin európai felnőtt férfiakhoz alakították ki, azért csak így tudta magára erőszakolni.


zolem
(fanatikus tag)

Akkor ez az óra nem átlag európai férfinak készült. És tényleg nem mi vagyunk a fő piac. Ergó nem az óra sz@r . Viszont orvosolható.


brigore
(újonc)

Engem első látásra pont a külseje fogott meg, főleg a fehér. Néztem órát hasonló vagy nagyobb tudással, mégis mindig ennél kötök ki.
Az meg, hogy nem lehet letenni az asztalra, mint egy sima órát, miért fura, nem sík felületen hordja az ember, hanem csuklón. Jelenleg Honor Band 4-et használok, az is ilyen az asztalra téve, de csuklóra tökéletesen illeszkedik. Nem is értem ez miért lett problémaként kiemelve.
Ami érdekel, hogy az óra csak a saját lejátszóját használja, vagy lehet vele irányítani a telefonban lévő médialejátszót is?


gyurmaaa91
(újonc)

Lehet vele irányítani, én a Spotify -ba ezzel váltogatok és állítom meg a zenét. Egyébként teljesen szubjektív a külső, nekem nagyon bejön ez is és a Stratos is, viszont láttam a Stratos kijelzőjét ami förtelmes ehhez képest így a Verge mellett döntöttem.


Etikusz
(kvázi-tag)

Sziasztok!

A hivatalos Xiaomi Magyar honlapról vásároltam.
Aki ugyanígy tett megmondaná hogy mennyi idő amíg megérkezik?

Előre is köszi!


levente13
(újonc)

Nekem Stratos-om van nem egy AMOLED de legalább always on és napfényben hibátlanul látható.

Sajnálatos tény, hogy még nincs utódja a Stratosnak, ettől vártam a megváltást, de nekem inkább klasszikusabban kinéző órára van szükségem, nem horror áron.


esox
(senior tag)

Pontosan így vagyok én is. Startosonm van, tetszik a Verge amoled képernyője, de itt meg is áll sajnos. A Verge számlapok viszont baromira jók. Ez is például. Vajon fel lehet műteni ezeket Stratosra is?


Etikusz
(kvázi-tag)

Holnap jön, tehát 1 nap :)

üzenetek