Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Drughi
(őstag)

Ronda, de legalább jó(?).
Kár a dizájnért, sajnos egy órának azért mutatni is kell valahogy.

Részemről pedig inkább megmaradt volna az 5ATM, mint a mikrofon.
Elvégre nem vagyok én David Husselhoff, hogy egy órához beszéljek

[ Szerkesztve ]


Doki42
(fanatikus tag)

Nekem tetszik, de maradok a Bip-nél...
Egyenlőre😎


Steve1207
(őstag)
Blog

Nem rossz, de a Stratos, Verge kinézetre nem jöhet szóba nálam. A Bip annyira megfogott, ami ennél vastagabb az sajnos bumszli a baromira vékony csuklómon.


turbulencia8
(PH! addikt)

Kínai promóciós videók alapján van mikrofon a Stratosban és az elődmodell Pace-ben is, csak nem aktiválták szoftveresen (hivatalosan). Amúgy szerintem a Pace a legszebb Huami-Xiaomi óra máig.


takysoft
(kvázi-tag)

Akkor neked pont ott a Stratos :)

[ Szerkesztve ]


takysoft
(kvázi-tag)

Jól teszed. Remek óra, ha a desing nem zavar benne, meg hogy nem tudsz vele zenét hallgatni BT-n.

És.... egyelőre.. nem egyenlőre...
Csak a sorozatgyilkos fog olyan darabokra feldarabolni... tudod... egyenlőre.

De egyelőre ezt hagyjuk :D


takysoft
(kvázi-tag)

Nekem a Stratos jobban bejön. De az tény, hogy a desingja miatt jobban koszolódik, mint a Pace :)


zolem
(fanatikus tag)

Ja. Meg szerk időn belül illik 1 posztban megfogalmazni....


batai15
(PH! félisten)
Blog

Árban és funkciókban jó lenne ,de gyalázatosan gyagyi kinézete van ,mínusz Ip védelem marad a bip aztán majd hátha lesz később jobb alternatíva .


fornettisuti
(PH! addikt)

Annyira gagyisztikus hatást kelt, mintha az első órájuk prototípusa lenne.


Flagstaff
(kvázi-tag)

Azt nem értem hogy lehet egy karórát a csuklóízületen hordani és aztán csodálkozni hogy izomból megtépve is eláll. A csuklóízületnél a keresztmetszet lapos, az alkar alsó része az ízület előtt sokkal gömbölyűbb. Nem mellesleg a kéz hátrafelé mozgását is jelentősen korlátozza az ilyen módon a csuklóra csatolt óra. Vagy ez csak az én szememet b@ssza irritálja?


zolem
(fanatikus tag)

Szerintem is túl elől van... Azt írta,hogy úgy áll a csuklóján mint az asztalon, hát szerintem csak akkor állna úgy ha olyan lenne a csuklója mint egy asztal. tény,hogy a merev-szíjas karóra nem mindenkinek jó ,de le kell cserélni másikra a szíjat és minden oké.


fornettisuti
(PH! addikt)

Az felnőttátlag ázsiai férfi karja kb. a felnőtt átlag európai nőéhez hasonló méretű, ezt a cuccot (szíjat) nem a masculin európai felnőtt férfiakhoz alakították ki, azért csak így tudta magára erőszakolni.


zolem
(fanatikus tag)

Akkor ez az óra nem átlag európai férfinak készült. És tényleg nem mi vagyunk a fő piac. Ergó nem az óra sz@r . Viszont orvosolható.


brigore
(újonc)

Engem első látásra pont a külseje fogott meg, főleg a fehér. Néztem órát hasonló vagy nagyobb tudással, mégis mindig ennél kötök ki.
Az meg, hogy nem lehet letenni az asztalra, mint egy sima órát, miért fura, nem sík felületen hordja az ember, hanem csuklón. Jelenleg Honor Band 4-et használok, az is ilyen az asztalra téve, de csuklóra tökéletesen illeszkedik. Nem is értem ez miért lett problémaként kiemelve.
Ami érdekel, hogy az óra csak a saját lejátszóját használja, vagy lehet vele irányítani a telefonban lévő médialejátszót is?


gyurmaaa91
(újonc)

Lehet vele irányítani, én a Spotify -ba ezzel váltogatok és állítom meg a zenét. Egyébként teljesen szubjektív a külső, nekem nagyon bejön ez is és a Stratos is, viszont láttam a Stratos kijelzőjét ami förtelmes ehhez képest így a Verge mellett döntöttem.


Etikusz
(kvázi-tag)

Sziasztok!

A hivatalos Xiaomi Magyar honlapról vásároltam.
Aki ugyanígy tett megmondaná hogy mennyi idő amíg megérkezik?

Előre is köszi!


levente13
(újonc)

Nekem Stratos-om van nem egy AMOLED de legalább always on és napfényben hibátlanul látható.

Sajnálatos tény, hogy még nincs utódja a Stratosnak, ettől vártam a megváltást, de nekem inkább klasszikusabban kinéző órára van szükségem, nem horror áron.


esox
(senior tag)

Pontosan így vagyok én is. Startosonm van, tetszik a Verge amoled képernyője, de itt meg is áll sajnos. A Verge számlapok viszont baromira jók. Ez is például. Vajon fel lehet műteni ezeket Stratosra is?


Etikusz
(kvázi-tag)

Holnap jön, tehát 1 nap :)


mati12
(senior tag)

"egyedül watch face-váltás némiképp körülményes, hiszen a preferences menüponton belül lévő appearance menüponton belül találjuk meg a lehetőséget. Érdemes lehet elővenni a telefont, és két érintéssel kiválasztani az új órastílust."

Kedves tesztelő!
Hosszú nyomás az adott watch face-ra és már meg is nyílik a lehetőség,hogy oldalra lapozással váltani tudjunk a watch face-k között.


brigore
(újonc)

Akkor egy n7 playert vagy egy vlc-t is lehet vele szerinted? Ezeket használom telefonon.
A Stratos egy nagyon férfias óra, nőknek semmiképp nem állna jól :N
Megnéztem a magyar oldalon, naná, hogy pont fehér nincs.


DGery
(tag)

Muzikernél van, igaz ott az ára van nagyon fellőve...

eustock-nél érdeklődd le, ha jól rémlik náluk lesz


vinczetibor
(fanatikus tag)

Nagyon "olcsó" kinézete van. Kár érte. Szerintem a Pace a legelegánsabb Amazfit óra, de tetszik a Stratos is.

[ Szerkesztve ]


brigore
(újonc)

Tényleg szép, de attól függ, ki milyen stílust szeret. Nekem pont a szilikon és műanyag miatt tetszik a Verge, meg a széles perem miatt, ami körbeveszi az óralapot. Nem szeretem a fémet.


Flagstaff
(kvázi-tag)

Az óraszíj ez esetben kerámia így semmi fém nincs az órán. :-) Színben pont harmonizál a kerámia kerettel. Nekem is kerámia szíj van a Stratoshoz csak más mintájú.


brigore
(újonc)

Köszi a tippet, megnéztem az eustock-nál, ott sincs, viszont találtam egy másik netes boltot, van fehér, meg is vettem, az ára sem sokkal több, 41000. Hétfőre ígérik a szállítást, de titokban reménykedem a péntekben. Végül is október óta várok rá, hogy megvegyem, pár napot még kibírok. 😊


zolem
(fanatikus tag)

Szerintem jól nézne ki, de pont ott bukik az egész, hogy f@sza elegáns csak épp a számlap "mű-anyag".


Zeban58
(lelkes újonc)

Amazfit Verge-ön hogyan lehet irányítani a telefonon futó Spotifyt? Nem sikerült rájönnöm eddig.
Köszi! :)


Flagstaff
(kvázi-tag)

Számlapja válogatja. A képen egy nem túl szerencsés számlap van nem túl szerencsés megvilágításban.
Pár számlapot már kipróbáltam, de mindíg visszatérek ahhoz, ami a legjobban bevált nekem láthatóságra/megjelenésre/információmennyiségre [link]
Persze ettől se lesz Rolex, de aki azt várja egy sportórától az valahol tévúton jár.
A mindennapokban egy KKV ügyvezetőn/nagyvállalati középvezetőn innen még épp megfelelően elegáns bárkinek aki sportórát szeretne használni.


Zeban58
(lelkes újonc)

A tucatnyi alapértelmezett óralapon kívül hogyan lehet egyebeket telepíteni a Verge-re? Köszi!


zolem
(fanatikus tag)

Forgathatjuk, nézegethetjük. Akkor is csak sík 2d látvány. Ami amúgy nem zavar. Csak ez miatt sem érdekel hogy túl komoly legyen a külső. Szememben jobban illik mondjuk egy szövetszíj esetleg max milánói. Ha a megjelenés fontos akkor nem okosóra.....

[ Szerkesztve ]


Flagstaff
(kvázi-tag)

A fém szíjat én sem annyira kultiválom, így a milanese kiejtve. Melóban nem csak a seggem meresztem egy kijelző előtt és elég izzadós is vagyok így a szilikon sem opció. A legjobb egy paracord szíj lenne de amit az ebayen vettem hozzá adaptert az sajna nem megy a fülek közé. Persze az asszonyom BIP-jéhez tudtam fain paracord szíjakat csinálni.
Így maradt a kerámia szíj, ami az óra keretével színazonos, hogy sportos vagy elegáns vagy mi azt döntse el mindenki maga, egy biztos: sokkal minőségibb a kinézete vele az órának mint szilikonnal.

#31: kukk be az óra topicjába, van kettő is itt a MA-n. A jelszó: .wfz és .apk az utóbbiak profibbak de a telepítésük igényel némi alap adb parancssoros matatást.

[ Szerkesztve ]


zolem
(fanatikus tag)

Részben egyet értek. Amúgy, hogy kerámia vagy fém az ilyen szinten egy ketegoria (amúgy tudom, hogy nem, plusz a fém is kevés infó azon belül is van sok anyag) de ez már nagyon off.


odani
(tag)

Nekem Stratos van, és - már bocsánat, de - hülyeség, amit a háttérvilágítás beltérben való használatáról írt a cikk szerzője. Egyszerűen nincs olyan fényviszony, amikor ne tudnám leolvasni a kijelzőt. Ha nincs elég környezeti fény, akkor csak megnyomom a felső gombot és lesz elég háttérvilágítás, automata fényerővel. Annyi a rossz csak benne, hogy 2-3 mp-et kell néha várni, mire felvillan.

Az pedig egészen biztos, hogy semmilyen AMOLED kijelző nem lesz annyira tutijó, mint a Stratos transzflektív kijelzője. Ez utóbbi egy oltári fikcsi, hónapok óta megvan a karóra, de ha elő-előbújik a nap, még mindig meglepődök azon, mennyire királyul néz ki.

Ez a Verge nem túl nagy eresztés, a karórával telefonálósdi olyan bazári megoldás, túl sok kompromisszumot okoz. Nem is túl szép - a Stratos után mondjuk nehéz is elég szépet csinálni. Azt mindenesetre jó látni, hogy fejlesztik a szériát!


Etikusz
(kvázi-tag)

Telefonálni hogy lehet velel?
Frissítettem a softwert, de nem találok olyan parancsikont.
Nem a konferencia beszélgetési vágy hajt hanem a kíváncsiság. :)


Flagstaff
(kvázi-tag)

A Stratos kijelzőjének láthatósága/olvashatósága beltérben saját tapasztalatom szerint erősen függ a használt watchface-től és nekem úgy tűnik, hacsak nem odahaza egy tényleg nagyon halvány olvasólámpával megvilágított nappaliról van szó este TV-nézésnél akkor a háttérvilágítás inkább ront a leolvashatóságon (megjelenítés minőségén meg főleg) mint javít. Cserében kültéren a kijelző tartalma szinte lemászik az óráról. Ki is van kapcsolva nekem a háttérvilágítás, ha nem látom az órát, majd felkapcsolom kézzel. Melóban klaviatúrán pötyögtetésnél rendszeresen felkapcsolt csuklómozdulatra, rontva az 5-6 napos használati időt. Egy OLED ha ugyanígy bekapcsolgat ugyanilyen kézmozgásra (valószínűleg igen) az mondjuk minimum idegesítene és a készenlétnek sem tenne jót és a fel-felvillanó kijelző a perifériás látómezőmben engem kimondottan zavart. Annak ellenére hogy nem egész nap ezt csinálom, sőt.


brigore
(újonc)

Nem jövök rá, hogyan kell a telefonon játszott zenét vezérelni az órával. Pedig egy másik tesztet is elolvastam és ott is írja, hogy lehet.


brigore
(újonc)

Annyiban módosítom, hogy pont csak a kedvenc zenelejátszómat nem tudja irányítani telefonon. Felismeri rögtön az óra, ki is dobja a lejátszót az értesítősávba, de mégsem csinál semmit. A Total Commander médialejátszójával nincs baja. Szóval ha erre is akarom használni a Verge-et, vagy TC-n hallgatok zenét, vagy keresek egy másik lejátszót a kedvenc helyett, amivel szintén boldogul, de nem valószínű, hogy ez utóbbit meglépem, inkább veszek még egy távirányítós fülest.
Az is lehetséges, hogy újabb androidnál nem gond neki az n7Player sem, az én telómon még az 5-ös szoftver fut, már 4 éveske.
Ezeket csak azért írom le, hogyha valaki venni akar ilyen órát, ezeknek járjon utána, amennyiben fontos neki ez a funkció.


Etikusz
(kvázi-tag)

Ti tudtok telefonálni vele?
Kiváncsi lennénk milyen.

3.2.0.13-van rajta

Köszi


garrotter
(tag)

No nekem is lett egy ilyen órám. A képeken kicsit jobban néz ki.

Két dolog még nem tiszta:
1. A folyamatos pulzusmérés adatait mintha nem szinkronizálná. Az egyéni mérések szépen látszódnak az Amazfit app-ban, de a folyamatos teljesen üres, az órán látszódik, tehát a mérés megtörtént.
2. Az alvás, napi lépés és a napi pulzus értékeket át lehet küldeni máshová is? Az rendben van, hogy az indított edzést tudja szinkronizálni a strava (miért pont ez? De legalább onnan legalább tovább lehet vinni), de az egyéb értékeket?

üzenetek