üzenetek

hozzászólások


ΞΔGLΞ
(PH! nagyúr)

[link] csak emiatt nem veszek meg...


Csapoati
(PH! nagyúr)
Blog

Akkor még talán indokolt is lenne az árazása. Csak hát így egy szimpla gémer felár van, amit kifizetni minden, csak nem racionális. Nem azt mondom, hogy hülye, aki ezt megveszi, csak szimplán irracionális. Ezzel sincs semmi gond, néha én is veszek irracionális dolgokat, csak ennek itt most konkrétan elég húzós ára van.


ΞΔGLΞ
(PH! nagyúr)

Semmi baj nincs az árával, egyszerűen a 845 tart vissza. Meg az S10.
De nem hiszem el, hogy még mindig ezt kell írogatnom xD.
Ha neked drága, elhiszem, de hogy nekem mi az, azt ne más döntse már el.


tatabike
(őstag)
Blog

A nagyon drága, 250-300+ k telókat sem a kicsinyes átlagembereknek találták ki, mégis azok villognak velük, meg küldözgetik a visszahívó sms-eket... :K


tatabike
(őstag)
Blog

Szerintem engedd el. Mindenki tudja már, miért nem vennéd meg, szóval itt már csak arra megy ki a játék, hogy a tiéd legyen az utolsó bejegyzés. Nem tudom, meddig akarod még fejtegetni a nemtetszésedet más bejegyzéseivel kapcsolatban, miközben dettó ugyanazt csinálod... :K


PreikeStoleN
(PH! kedvence)

“...250-300+ k telókat sem a kicsinyes átlagembereknek találták ki, mégis azok villognak velük, meg küldözgetik a visszahívó sms-eket...”

Honnan tudod?:U

[ Szerkesztve ]


Csapoati
(PH! nagyúr)
Blog

Ott a Xiaomi Black Shark, szintén gamer telefon, kb felé ennyiért (90 Hz nincs ott, ez tény). Na az beárazza ezt is (nem mellesleg szerintem sokkal jobban is néz ki), de mondhatnám a Razer Phone-t is, ami szintén fele ennyibe fáj (és 120 Hz-t is tud).
Nem mellesleg attól, hogy neked nem drága a kb 100 ezres felárával, attól még objektíven nézve az. Valakinek a McLaren autók se drágák...

[ Szerkesztve ]


Inarus
(PH! addikt)
Blog

A Razer Phone 2 - Snapi 845-tel pontosan ugyanennyibe kerül.
A korábbi Razer Phone 835-tel valóban most 160 az alzánál.

Egyébként tényleg mi a végcélja annak, hogy minden hozzászólásban hosszasan fejtegeted, hogy ez a telefon nem racionális és nem éri meg? Szerintem 20 hsz-szel ezelőtt is átjött a véleményed.

[ Szerkesztve ]


Csapoati
(PH! nagyúr)
Blog

Összekevertem a Razer Phone-okat, bocsánat. :R


ΞΔGLΞ
(PH! nagyúr)

Szerintem engedd el. Mindenki tudja már, miért nem vennéd meg,
Nem ez volt a lényege, ezek szerint neked még annyira sem ment át. Grat!


ΞΔGLΞ
(PH! nagyúr)

De most komolyan, miért drága ez a telefon? Mert akkor a note 9 is, iphone is, a mate 20 pro is az meg a többi...etc.
Ha neked drága, akkor drága, de erről mást is meggyőzve felhozva más telefonokat szinte minden hsz-ben, elég gáz. Akkor ez nem a te ársávod és ennyi a történet. Ki kell szállni és a valami sáomis topikban tovább ócsárolni, vagy mittomén. :DDD

[ Szerkesztve ]


Csapoati
(PH! nagyúr)
Blog

Azokon ugyanúgy tudsz játszani kb, mint ezen, csak mellé még jár csomó extra (normális kamera, toll, stb), így ott indokoltnak látom az árat. Szóval nem, nem arról van szó, hogy a 300 ezres telefon élből drága, mert nem veszek olyat (tudnék, de nekem feleslegesen sok a tudásuk).


tatabike
(őstag)
Blog

De átjött, ne aggódj. Azon vagy kiakadva, hogy másnak miért drága, mikor neked nem az. Megsúgom, még a cikk előszavában is benne van, hogy nagyon drága. Amúgy én is megengedhetném magamnak, de bőven elég egy G6. Azon is elfut a San Andreas... :K Amúgy aranyos, hogy mindegy mit ír neked az ember, csak negatívkodsz. Legyen... Sajnálom, hogy csak arra megy ki a játék, hogy mindenáron bebizonyítsd, hogy másnak azért drága a telefon, mert nem engedheti meg magának. Nem azért...

Herrelose, nézz körül egy facebookos telefon témájú adokveszek csoportban... ;)

[ Szerkesztve ]


tatabike
(őstag)
Blog

Amúgy még külön vicces, hogy egy olyan emberrel kezdtél el vitázni egy véleményen, ami nem is tőle származott, hanem egy harmadik féltől. :K Ő csak nagyjából egyet értett vele.


ΞΔGLΞ
(PH! nagyúr)

Dehogyis ment át, különben nem írtál volna most ekkora marhaságot és nagyon úgy jön le, hogy dehogy engedheted meg magadnak, mert különben te sem rugóznál ezen, jah...és én nem vitáztam senkivel, csupán szakmai dolgok helyett azt kell olvasni, hogy ez a telefon drága, helyette van poco, a te esetedben meg a számomra egyszerűen jóval rondább G6. Hurrá... eszem-f...m megáll komolyan :DDD
Leírom harmadszor is, én nem játszom, csak bejön a készülék, a francot se érdekli, hogy a san akármi min megy el, érteni, vagy rajzoljak hozzá folyamatábrát? omg


Parallaxis
(PH! addikt)

Nem is drága, fostos iPhone is ennyi, ha nem több és az sem jobb semmiben sem, sőt, játékra nyilván ez jobb is.

Mondjuk iPhone-ra fejlesztik a játékok 99%-át és azokat portolják később droidra, szóval ez nem áll meg. :)
Meg mondjuk amíg egy játék képes laggolni egy flagship droidon, addig iPhone esetében még a 3 éves konstrukción is zökkenőmentesen elfut.

Szóval ha gamer telefon, akkor az inkább iPhone, mint bármilyen csicsás, felcicomázott droid.

Mellesleg exkluzív játékok hiányában egyik mobilra sem mondható az, hogy gamer... ez csak pénzlehúzás, semmi több.


Kasya
(PH! nagyúr)
Blog

Mi számít exkluzívnak? Ezt elmondhatjuk fordítva is.


PreikeStoleN
(PH! kedvence)

Nem facebook-ozom.
Miért? Mi van ott?


PreikeStoleN
(PH! kedvence)

Ott a pont.
Jó kérdés...


maximilian4
(PH! addikt)
Blog

Szerintem eladom az xboxot, ps4-et meg a switchet és veszek egy ilyet. :DDD
Viccet félretéve amúgy ki lett próbálva a kontroller hány játékkal kompatibilis? Pl. a legnépszerűbb játék amihez lenne is értelme (fortnite, lehet utálni vagy szeretni, de ez tény) elvileg instant crashel joy-al. Pár napja néztem legalábbis egy unboxing videót és ott ez történt.


markknight
(senior tag)

Hát meg medium grafikán szerintem úgy laggol a fortnite mint az állat. Egy S8 plusson low beállítások alatt konkrétan játszhatatlan, csak ámultam mikor a haver mutatta.


Parallaxis
(PH! addikt)

Mi számít exkluzívnak?

Az amit az adott készülékre készítenek csak el.
Mint mondjuk Xbox-ra a Halo sorozat.

Ha beállna pár fejlesztő cég az Asus ROG mögé és kiadna exkluzív játékokat, amik kizárólag ezen a készüléken futnak, vagy ezen jobb lenne a grafika, akkor lenne értelme.
De így hogy ugyanazok az alkalmazások ugyanúgy futnak rajta, mint bármelyik hasonló készüléken elég vicces az ár és a gamer jelző.


samu74
(őstag)

Akkor a fejlesztőknek felkopna az álluk ha exkluzív lenne.


Parallaxis
(PH! addikt)

Ez igaz, viszont így nem sok értelme van a dolognak.


Mr.Grincs
(PH! kedvence)

Zseniálisan megfogalmaztad, amit én is gondolok erről. Ennyi pénzért inkább veszek egy konzolt és egy tv-t és otthon játszok és azt élvezni is lehet. :U


Inarus
(PH! addikt)
Blog

Elvielg pont az lenne a lényeg, hogy bármelyik játékkal kompatibilis a kontroller, mert a képernyőre mappingeled rá a gombokat. A játék pont ugyanannyit kell érzékeljen a gombokból, mintha ujjal böködnéd őket - már ha jól értettem.


Kasya
(PH! nagyúr)
Blog

Azert erre kivancsi lennek, mert olyan megoldast meg nem lattam, hogy minden jatekkal hibamentesen, elvezhetoen ment volna egy kontroller androidon.


gubacsino
(fanatikus tag)

A Razer már bedobta a törülközőt.
[link]

[ Szerkesztve ]


rmartin94
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Van valakinek ötlete hogy tudnék másik szoftvert tenni erre a telefonra? Mivel a jelenlegivel nem megy stabilan a 4G, vagy is ilyen fél óránként eldobálja. A bootloader egyébként nyitva van. Ha a belső memóriába teszem a frissítést, úgy nem ajánlja fel a telepítést, pedig korábban nekem is volt Zenfone 2-m, annál simán működött. Az adb sideloados módszer meg nem megy, mert recoveryben meg nem ismeri fel a gép, pedig egy ASUS Memopad 7-nél meg ezzel jártam sikerrel gond nélkül. ZS600KL egyébként a telefon pontos típusa.

üzenetek