üzenetek

hozzászólások


foxymaci
(senior tag)

Nekem nagyon tetszik, külsőre nagyon bejön a beltartalom is jó, a kamerát még javíthatták volna bár nyilván nem ez a célközönség. Szerintem egyedi és jól eltalált. :)


punky10
(PH! addikt)

Igy van.Főleg,ha egy telefon kinézetéről nyilatkozunk.Nem vagyunk egyformák,nem egyezik az ízlésünk.Neked nem tetszik,n3kem nagyon bejön.Mármint a kinézet...Másnak nem rossz ár( a konkurenciát nézve van benne valami)nekem töbszöröse a telefonra költhető összegnek.Nem( csak) azért,mert nem tudnám kifizetni,csak számomra egy eszköz nem ér annyit...


Xaels
(PH! félisten)
Blog

A PSVita-hoz egy megfelelő korlátlan netes csomaggal akár streamelheti is a játékot a PS4 Pro-ról.


Fred23
(PH! kedvence)

Kinézetre jeles, de nekem már akkor elment tőle a kedvem, mikor megnéztem Zack tesztjét róla. Itt és itt megnyitva csak 5 másodpercig nézzétek! :(


Sztrego
(őstag)
Blog

Azt azért megnézem, hogyan játszol rajta a buszon vagy a villamoson...

Vitával? Könnyedén. Még jobban is kezelhető, mint a mobilok.


Harsányi Cs
(újonc)

na, végre meg lett említve a raw és a camera2 api


ΞΔGLΞ
(PH! nagyúr)

Én megvenném egyből, ha már a 855 lenne benne. Nyilván akkor már inkább a 400-hoz lenne közelebb.


batai15
(PH! félisten)
Blog

Kellően durván össze rakott telefon,árban nincs elszállva de pár eszköz hozzá én legalábbis azt mondom értelmetlen., vannak benne jók is,de azt mondom a mobilos játék ipar nem nőtt még fel a gamer telefonokhoz.
Ez a telefon gyakorlatilag meg haladja a korát. Akkora szintű gamer tudásnak még nincs itt az ideje.
Kíváncsi lennék hosszú távon az Asus mennyire fog vele foglalkozni szoftveresen is.
Várom viszont azokat az időket amikor ha kell otthoni konzol lesz ha kell okos telefon, ha kell psp az eszköz,csak ugye PlayStation minőségű játékkal mert most a legtöbb jó jó,de fpst még mindig mazochizmus játszani telefonon.
Szóval tetszik a készülék, de szerintem senki nem fogja kihasználni ezt a tudást.


Scholes9
(PH! nagyúr)

Inkább harmad ennyiért egy Switch és egy telefon :DD


Banano
(kvázi-tag)

Egyik nem kovetkezik a masikbol.:D Iphone is max a felet eri,es ez is. De valojaban persze meg annyit sem..


akaido
(PH! addikt)
Blog

:)
Na végre egy telefon amiért érdemes lenne lecserélnem a füstjelekhez előkészített varázs szőnyegemet, a tam-tam dobjaimat és a morze távírómat...


zone
(őstag)
Blog

"ami a hőkamerás, egyébként tényleg réz alapanyagú hűtőrendszert jelöli"

Hőkamerás hűtőrendszer? Az mi?


Csapoati
(PH! nagyúr)
Blog

Nyilván hőkamrás.


twollah1976
(őstag)
Blog

Jatekos mobil?

Pfff…

Ennyi penzert meg rablas.


hemaka
(PH! nagyúr)


djkakukk
(senior tag)

Inged, gatyád... ;)


joey04
(Jómunkásember)

én sem játszok sokat telefonon, de iphone-on pont jobban mennek a játékok, jobb a kezelése is.


allus
(újonc)

Tény, egy középkategóriás telefonon is ugyanezek a játékok futnak. A Rog phone jól néz ki és a teljesítménye is pazar, de igazán akkor lenne értelme, ha lennének rá exkluzív játékok AAA kategóriában és nem ilyen free to play gagyiságok. A hardver már bőven tudna futtatni komolyabb grafikájú és tartalmú játékokat.


hajbel
(őstag)

Pont ők nem csalnak. [link] Tavaly kiderült róluk és a OnePlusról, hogy "bundáznak" a tesztekben, ezért idén nem emelik az órajelet, más telefonokkal ellentétben. Való életben egyébként a Kirin 980 a leggyorsabb processzor, akármilyen speed testet nézel, az iphonet is falhozveri.

Szvsz ez a telefon egy vakvágány. Egy Pocophone vagy egy Oneplus 6(t) sokkal olcsóbban tudják ugyanezt, illetve inkább többet. A hátulja igazán jól néz ki (annak persze aki elég vakmerő tok nélkül haszánálni), előről viszont ezkkel a kávákkal kb. 2015-ös telefon benyomását kelti. Ilyen joystickszerű kiegészítőket bármilyen kínai oldalról lehet rendelni, nem találták fel a spanyol viaszt. Ha lenne rá exkluzív tartalom, akkor lenne is létjogosultsága a tudatos fogyasztók körében, így viszont maradnak a véristvánok mint célcsoport.


Sinesol
(PH! addikt)

Milyen az a hőkamerás hűtés? ;]

Amúgy ezerszer inkább a Razer telót venném játékra és igazából minden másra is, ha Androidból kéne választani, bár a cikkíró úgy tűnik még csak nem is hallott róla.

[ Szerkesztve ]

üzenetek