Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Saltwater
(fanatikus tag)

Úgy tudom,hogy nem ott szoktak beázni a mostani készülékek. Sokkal inkább a sim-sd kártya ajtó(k)nál vagy valamelyik illesztésnél.


#67656192
(PH! kedvence)

Ha a kamera hozna egy s7-s8 szintet, már ilyenem lenne.


jUUh
(őstag)
Blog

Kicsit drága, de biztos van célközönsége...


Chris984
(újonc)

Az AGM X2 ennyiért meglehet kapni, és komolyabb készülék szerintem. Szívesen olvasnák arról egy tesztet. :)


ollie
(MODERÁTOR)
Blog

Pedig ott könnyen be tudnak ázni, hiszen csak egy vékony, víztaszító, lyukacsos szövet takarja ezeket a nyílásokat, nincs semmiféle szigetelés.


prolad
(őstag)

Szimpatikusak a cat mobilok, egyszerűsége ellenére ennek is nagyon tetszik a dizájnja. Az ár suokás szerint túlzó, hőkera maradhatott volna ennyiért. Azt nem látom a képeken, legalább type c van?


cezarlacrone
(fanatikus tag)

CAT bakancsom van. Telefonom még "nem van CAT". Ha ugyanúgy nyűhetetlen, akkor lehet beújítom cipőkanálnak. Komolyan.

[ Szerkesztve ]


llwynog
(Ármester)
Blog

Azta. FHD IPS kijelző egy strapamobilba. Ezt is megéltük :))

BTW ha már ennyit emlegetitek: Mi A1 teszt mikorra várható? :D


joey04
(Jómunkásember)

160-ért sok, de ez a 115k nem vészes, sőt, kifejezetten ajánlott annak, akinek ilyen igényei vannak.


#84490496
(PH! addikt)
Blog

X1-et kapott az após tőlem 1 hónapja. Brutál jó ahhoz képest,amit vártam. 2-3 menü angol,de a többin az öreg kiigazodik. Stabil,nem fagy,gyors és kb 4-5 napot megy nála egy töltéssel.. kellemes csalódás volt..


Mr.Silkó
(PH! kedvence)

Végigolvasva a tesztet: a dizájn továbbra is a legszebb (szerintem) a strapatelók között, az üzemidő parádés, ahogy az összeszerelés is, végre normális a kijelző is. Ami viszont nem fér bele ilyen összegért, az a gyenge hardver, a 32GB tárhely (ez még talán megbocsátható), a GPS harmatos mivolta és a javulás ellenére is vérszegény kamera. 2017-ben egyébként erősen ajánlott lenne már a Type-C csati is, ahogy a biometrikus azonosítás kihagyása is szomorú. Ez vagy 100 ezerért lenne jó vétel, vagy a fenti hibák javításával, hőkamerával, ugyanennyiért.

A munkám miatt pedig néha megfordul a fejemben egy ilyen mobil beszerzése, de megint az a konklúzióm, hogy van hova fejlődni. Csakhogy addigra már megint elavult lesz a konstrukció. Így továbbra is jobban megéri egy tavalyi csúcsteló (mondjuk S7), plusz egy masszív ütésálló tok. Összességében nagyjából ugyanennyibe fáj az utóbbi (S7+tok), és az üzemidőn kívül mindenben veri ezt a telót. Kár érte.

[ Szerkesztve ]


Mr.Silkó
(PH! kedvence)

MicroUSB van, sajnos. :N

[ Szerkesztve ]


Fred23
(PH! kedvence)

Talán ez számomra is az egyik legnagyobb hibája a készüléknek; a másik meg a nagysága: nekem a 2017-es A3 kábé az ideális méretű teló, és így az S41 egyszerűen túl nagy, túl féltégla:

S41

vs

A3

[ Szerkesztve ]


Mr.Silkó
(PH! kedvence)

Így van, és az A3 az aksin kívül mindenben jobb, mint ez a CAT, ráadásul fele ennyibe se kerül hivatalos forgalmazónál (SES), 2 év garival, ujjlenyomat-olvasóval. Veszel rá ütésálló tokot 8-10k-ért, és még mindig csak a felénél jársz árban.


Obyboy
(őstag)

"és az A3 az aksin kívül mindenben jobb" :F Ez költői túlzás...
CAT S41 vs Samsung Galaxy A3 (2017)

[ Szerkesztve ]


foxtrott
(lelkes újonc)

Üdv.
Lumia640 XL-t váltanék le egy Cat S41-re a közeljövőben. Leginkább a MS felhasználók cserbenhagyása miatt, és mert nemcsak hogy a 10 fut rosszabbul a régebbi 1 giga ramos készülékeken, de a 8.1 is egyre kevesebbet tud a kezdetekhez képest is (alkalmazás kínálat+stabilitás). A Lumiamat jelenleg is armor tokban hordom edzett üveg fóliával mert a munkahelyemen sok behatás érheti negatívan, plusz a véletlen mindig elkíséri az embert így döntöttem az mellett hogy a jövőben strapatelefont szeretnék. Kérdéseim azok lennének hogy a Lumia 640 XL hardveres szintjét a specifikáció lista egyértelműségén kívül hozza a Cat S41? Kiforrottabb a mikrofon hangszórópáros a korábbiakhoz képest? A csomagban található fólia védi valamilyen szinten a kijelzőt? Mert szép és jó ha a telefon pereme túlnyúl a kijelző síkján, de akkor van a bibi ha véletlenül egy kavicsot puszil be a gorilla glass. A csatlakozó szigetelő ajtók anyaga főleg az usb-é bírja a strapát? nem fárad ell nagyon idővel ha sűrűn nyitogatja az ember?
Válaszokat előre is köszönöm.


lacz_hu
(újonc)

Sziasztok!
Másfél hónapos telefonom vizet kapott, feltehetően a SIM/SD kártya ajtónál. Medencébe esett, kb 5 percet töltött víz alatt 1 méter mélységben.
Szervíz(telemax) ill gyártó hogy áll a kérdéshez, mik a tapasztalatok?
A zárófül, üzembehelyezés óta a helyén volt, 1x volt kinyitva és rendesen helyére téve - persze ezt ennél jobban nem tudom bizonyítani, esetleg van tanúm rá. A vízből kiszedve eltörölgettem és nem is volt gond. 1 óra múlva elkezdte eldobálni a hálózatot és nem érzékelni az SD-t. Óvatosan kinyitva a fület alatta már nem volt víz, viszont amikor kiszedtem a kártyákat - azok cseppesek/vizesek voltak. Ezt követően már ki is kapcsolt, és megjelent a pára/víz a kameráknál is. :F :U

[ Szerkesztve ]


Fred23
(PH! kedvence)

Cat S48c
PhoneArena link.
YouTube link.
Csak az a Helio P20... :(

lacz_hu: Ez nagyon gáz. Ha még olvasod a fórumot, leírhatnád, mi lett a folytatás!

[ Szerkesztve ]


Fred23
(PH! kedvence)

Ciki:
Specből:

Bemutatónál:


Fred23
(PH! kedvence)

Átírták, szóval ez lesz a helyes:

üzenetek