Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Somatom
(PH! kedvence)
Blog

Első helyen Németország, ahol egy Telenoros ügyfél nem jut 4G -hez, a 3G pedig pont olyan vacak, mint nálunk. Köszi, Telenor!

[ Szerkesztve ]


Tamás88
(őstag)
Blog

Arról nem is beszélve, hogy az adatcsomagnál elsősorban a roaming számára fenntartott adatmennyiségből szedi le, így ha a felét már otthon elnetezted, de utána kimennél az eu-ba, akkor kénytelen vagy venni roaming adatcsomagot. Szerintem megérne egy GVH levelet (Igaz ez Telekomnál van).


-Skylake-
(őstag)

Ez nekem pont forditva van, 1 perce neztem meg. Kette van szedve (Uzleti Net Belfold 7GB es Uzleti Net 7GB) es nekem a honapban meg csak az Belfoldi-bol fogyott el adat, a normal az 7/7GB. (Telekom)


Laci.M
(senior tag)

Félig OFF, de hogy tudnék olcsón netezni Törökországban nyáron, ha megyek nyaralni? Wifi only, vagy van valami nem annyira zsebbenyúlós megoldás?


Kopi31415
(PH! félisten)
Blog

Javaslom a manuális hálózat választást!


azbest
(PH! félisten)
Blog

Minden német hálózatra felmegy a telefon, de csak 3G-re. Ha 4G-re limitálod, akkor nem kapcsolódik sehová. Ha bármilyen hálózatra engeded, akkor mivel előbb végigpróbálja az összes 4G-t sikertelenül és csak utána próbálja a 3G-t, így sokkal tovább tart hálózatot találnia. Legalább 4 német nagyvárosban próbáltam én is.

Az ország szűrőjükben o2-re írja, hogy van 4G roaming. Nincs. B3, B7, B20 van. A telefon hálózatkereséskor látja a 4G hálózatokat, csak azok nem engednek fel.

[ Szerkesztve ]


p2pp
(senior tag)

Horvátban mi a helyzet?
Szombaton megyünk.


Somatom
(PH! kedvence)
Blog

Sztem nem minden hálózatra. A D Telekom még egyszer sem engedett fel, amióta elvették a 4G -t. Tavaly még full 4G -n nyomtam bármelyik hálón, ami az adott helyen tudott 4G -t.

Kopi31415:
Ennyire nem vagyok amatőr. Kamionozok, rengeteget vagyok roamingban.

[ Szerkesztve ]


Kopi31415
(PH! félisten)
Blog

Lebara, Blau, egyéb alternatív hálózatok nem játszanak?


akos_ur
(fanatikus tag)

Nemreg jottem haza, Telenor 4G roaming, auto halozat valasztassal minden okes volt.


Somatom
(PH! kedvence)
Blog

Ezek nem hálózatok, hanem viszonteladók. Vehetsz Lebara kártyát, de Lebara hálózatra nem jelentkezhetsz fel, mert olyan nincs. Olyan ez, mintha otthon próbálnál egy külföldi kártyával a Tesco, vagy a UPC hálózatára feljelentkezni.

[ Szerkesztve ]


p2pp
(senior tag)

Ok. Köszi szépen a segítséget!


8
(őstag)

A vodánál Törökországot is az eu-s díjszabásba sorolták.
Ráadásul most az "5GB megújuló adatjegy" dupla adatot biztosít, és ez mind felhasználható roamingban.


Matada2.3
(PH! kedvence)
Blog

Mókás ez a Szerbiai dolog. Mennek az emberek piacozni és annyira megszokták a schengeni határrendszert, hogy elfelejtik, hogy az az ország sajnos nem tagja az egyezménynek, de az Uniónak sem. :D


ONEFREE
(fanatikus tag)

Most voltam Magyarországon, Csongrád Megye és hibátlan volt a 4G R. 17G hagytam otthon 🙂. Bár ez EE 🤣🤣

[ Szerkesztve ]


brumicica
(újonc)

Milyen grafikonok már ezek? Én ilyet készítenék, rugnának ki páros lábbal a munkahelyemről...A készítő sosem hallott róla, hogy illik jelölni az Y tengelyen a mértékegységet? Szerintem ezt már általánosban tanítják


Freiherr
(őstag)
Blog

Az hagyján, de hogy pl. Svájcban , Európa középén tranzitútvonalon fekve aranyáron mérik a telefonálást, roamingot, stb. ,az is egy vicc. Ott aztán tényleg észnél kell lennéd, vagy otthagyod a gatyád is.


Somatom
(PH! kedvence)
Blog

Telenornál ez nem probléma. Ingyenes szolgáltatás az 1. feletti roaming zónák tiltása. Csak meg kell rendelni. A Voda -nál pedig Svájcot 1. -es zónás tarifa szerint számolják.


Freiherr
(őstag)
Blog

Tkom-nál nem tudom, van-e ilyen, majd utánanézek.
Szerencsére ritkán vetődök arrafelé.


chipesz
(senior tag)

Bár én az Index cikkben olvastam, de szándékosan nincsenek rajta konkrét számok, mivel "a pontos forgalmi adatokat ki kellett hagyni, mert a szolgáltatók üzleti titokként kezelik ezeket számokat".


Somatom
(PH! kedvence)
Blog

Én megyek doszt. Havonta kétszer-háromszor átzavarnak Svájcba. Szerencsére a céges net ott is működik, úgyhogy nem kell saját.


p2pp
(senior tag)

Múlt héten Horvátban gyönyörűen ment a roaming.
4G vagy 4G+ volt mindenhol.
Hasított is szépen! HR VIP volt végig.
Hello Datában 5,5GB roaming adat volt. Simán elég volt.

üzenetek