Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


szkaroly
(tag)

Szivesen vennék ilyet, de sajnos ez nem az én árkategóriám. A német MM-ben ez 570 euró. Ha levonom a 19 százalékot (ott) és hozzáadom a 27-et (itt) és megszorzom 320-szal akkor is csak 194 ezer jön ki. A cég képviselője igazán elmagyarázhatná ezt a tizenötezres különbséget. Persze azért legszivesebben én is rohannék a boltba venni egy ilyet, de inkább kékben. A vezeték nélküli töltés és a vízállóság engem nem érdekel, az amoled panelnak meg ugye nem csak előnyei vannak. Képek nyilván nem olyan jók mint egy 280-350 ezres telefonban, de aki jobbat akar vegyen drágább telefont.


tixem
(PH! addikt)
Blog

Addig olvastam, hogy nincs benne optikai stabilizátor.

Hajukra kenhetik az összes AI-s baszakodást, látszik a képeken, hogy ez a kamera OIS-ért kiált. Meg egy normális szoftverért amit nem a sencseniek taknyolnak össze. Vicc az egész huawei féle kamera hype

[ Szerkesztve ]


7Heads Drago
(PH! addikt)

És gondolom fantasztikusan gyors is a lumia.... Vagy mégse? :D
Csak a kamera alapján még nem lesz egy telo telo. Persze ki mire teszi a hangsúlyt.


logitech1
(kvázi-tag)

Szerintem nem mert akkor nagyobb a káva.Ez így szép ahogy van. :R


Francia91
(PH! kedvence)
Blog

Nem a gyorsaságról van szó, de az inkább SoC függő, nem kameraszenzor függő...


janeszgol
(PH! kedvence)

Hát a kamera közepeske. A videó hangja egyenesen pocsék. Kár érte.


janeszgol
(PH! kedvence)

Az egy hatéves telefon ám. Tudtad ezt? Persze hogy tudtad! Az SoC benne meg 7-8 éves. (Adreno220 van pl az Xperia V-mben.) Ezt is tudtad! A kérdésed volt felesleges.

[ Szerkesztve ]


Kamikazeman
(fanatikus tag)

Nincs dual active :O
Hatalmas szükségem lenne egy Dual active telóra, ami minimum felső-közép kategóriás, de már egyáltalán nem tudok ilyet. A Honorban volt minden bizodalmam, de hiába....

[ Szerkesztve ]


Francia91
(PH! kedvence)
Blog

Amúgy meg rohadtul elvagyok anélkül, hogy 2 másodperc alatt csináljak 10 fotót :D


01
(lelkes újonc)

Amúgy miből gondoljatok,hogy a kamera gyorsasàgàról beszélt a hozzàszóló? Szerintem inkább arra célzott,hogy lehet a Lumia kamerája van ilyen jó,de nem mindenkinek ez a lényeg. Valakinek fontos a jó proci,ram,vagy akksi,így felesleges hasonlítgatni.


janeszgol
(PH! kedvence)

Én nem is úgy értettem. A hozzászólásomból világosan érthető, hogy én az SoC sebességére, fejlettségére gondoltam. Aztán vagy jól vagy rosszul, majd a sárkányos kolléga megmondja.


ates
(tag)

Kiváló ügynök volt. (by Nyomáls utána ! - bocs):D


01
(lelkes újonc)

Mostanában minden telónàl a kamerával vannak páran,mintha csak ez számítana. Lehet vannak,akik profi fotókat akarnak készíteni,de legyünk őszinték,az emberek többsége nem olyan fotókat lő,hogy ennyire számítson a kamera.Minden tesztben és hozzàszólàsban erre mennek ra. Közben az emberek 70 ℅a csinál pár képet làjkolàsra a facere,vagy több ezer fotót "emléknek",amit kb. még kétszer néz meg az életében (akkor is telefonon).


batai15
(PH! félisten)
Blog

Kiváló telefon.


janeszgol
(PH! kedvence)

Ez így igaz. Én a kamera hangrögzítését tartom ma már fontosnak. De azért ha mostoha körülmények között is hoz egy közepes szintet, az nem rossz. Pláne ennyiért meg ennél több kell.

[ Szerkesztve ]


ates
(tag)

+ 1 , bár igaz majdnem minden másban HW20 jobb, pár tizessel többért.


Francia91
(PH! kedvence)
Blog

Én meg amondó vagyok, hogy azért 2019-ben egy Lumia 950-es szintet nem ártana hozni, de sajnos ez sem sikerül az esetek többségében. Érdekes módon a Xiaomi az, ami képminőségben hozza nálam az elvárt szintet, ami nálam a Lumia 950-esem


kbyte1024
(PH! addikt)

Hát nem is tudom....nem estem hasra ettől a kamerátol,nagyon nem.Ahogy a kolléga írta(1020-as)agyon veri hamár kamera....


01
(lelkes újonc)

Mindenkinek más a fontos,ezt alàírom. Én meg azon vagyok ki pl.,hogy ott a Xiaomi Mi Mix 3,gyönyörű,gyors,de akksiban meg az van ugyanott,ahol pár éve is tartottunk.


turbulencia8
(PH! addikt)

Akinek nem szamit a kamera, joval olcsobban vehet hasonlo tudasu telot. Ez a Honor tul lett arazva.

üzenetek