Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Baggins86
(fanatikus tag)
Blog

Átlagjóska gyorsan megtudja mi az NFC, amikor szeretne mobillal fizetni és nem tud.


atike
(PH! nagyúr)

Nálunk a kamerán bukott meg... Így - mivel épp akció van :D - MI A2 lett helyette...


Herreløse
(PH! kedvence)

Irónia...:;]

Ez így gyenge...ennyiért...szerintem.


Degeczi
(PH! nagyúr)

Francokat, legutóbb a sarki közértben is büszkén mondta a pénztáros kislány, h ő is nagyon szeret telefonnal fizetni...
EU-ban alap kellene legyen az NFC, valóban. Jogsi a telefontokba csúsztatva, és már lehet is indulni bárhová, nem kell tárcát vinni sem.


Lami66
(fanatikus tag)

Pár napja ugyanilyen színűt vettem a feleségemnek. Az ő telefonozós szokásaihoz tökéletesen megfelel. Egy Samu Note 3-at vált le ami ellen az egyetlen kifogás, hogy néhány (feleségemnek fontos) app nem települ rá az 5-ös droid miatt.
Fő szempontok: jó akksi, megfelelő szintű kamera, kellően bőséges belső tárhely, szép kinézet, legfrissebb android, mert ezen az árszinten nem nagyon fognak újabb verziót kapni.
Egy rakás telefont néztem, de ezek így együtt egyikben sem voltak. Végül az ára miatt ez nyert, Blue-S előfizetés mellé 35 ezerért nincs jobb ajánlat.
Amíg a feleségem lassan átköltözik erre addig én nyomkodom, ismerkedem vele. Szerintem teljesen partiban van az SD821-es, 6 giga ramos telefonommal, ami csak az ufs belső tároló miatt gyorsabb.
3 giga ram? 35 ezerért a kutyát nem érdekli hány progit tud memóriában tartani újranyitás nélkül.

[ Szerkesztve ]


tixem
(PH! addikt)
Blog

Sokat járok bevásárlóközpontokban, étteremben stb. Többeknek még a paypass kártya is űrtechnológia, torzul az arcuk amikor a pénztáros megkérdezi.

Telefonnal fizetni alig látok embert. Eddig egy kezemen meg tudom számolni ahányszor tanúja voltam, persze ez semmire nem garancia.
Nekem pl van NFC-m de továbbra is kártyával fizetek. Itthon ez még gyerekcipőben jár.

Amúgy merre laktok? Én pl Szegeden, itt rohadt ritkán látok telefonnal fizető embert.

[ Szerkesztve ]


Aweriot
(PH! kedvence)
Blog

Akkor ugyanezt add elő a világtól elmaradott Németországban :DDD


Degeczi
(PH! nagyúr)

Miért?


Aweriot
(PH! kedvence)
Blog

Mert a szupermarketeken kívül esélyed nincs rá. Én is próbáltam egy hétig csak kártyával élni, esélytelen volt, pedig Frankfurt volt a teszthelyszín.


Degeczi
(PH! nagyúr)

Hát az szomorú... Most néztem: utoljára a karácsonyfáért fizettem KP-val...


tothmaxy182
(őstag)

Én is sokat járok bevásárlóközpontba, és látok olyan öregembereket, akiknek még mobiljuk sincs.
Akkor most igazából mobilra sincs semmi szükség?

Attól mert te nem használod, én még baromira kényelmesnek találom, amikor beugrok hazafelé a tescoba, és minden cuccomat a kocsiban hagyhatom, csak a mobilomat viszem magammal, mert az is elég.

A Redmi Note 7 sem lesz itt Európában annyira olcsó mobil, jelenleg 260 dollár Gearbesten a 3/32-es verzió. Tehát most még egy fillérrel sem olcsóbb, mint a P Smart. Idővel persze mérséklődik majd az ára.
És ha belegondolok, hogy az az átkozott NFC chip kerülhet kb 3 dollárba liszenszekkel együtt, akkor aztán tényleg zavaró, hogy nem rakják bele. Persze tudom, hogy a termékpozícionálás miatt (vedd a drágább mobiljukat)...

[ Szerkesztve ]


helixP
(PH! kedvence)
Blog

Mindenki azt gondolja, hogy csak a fizetésnél lehet hasznos.


Degeczi
(PH! nagyúr)

A szabadkai úti Lidiben nagyon sokszor fizetettek már előttem is telefonnal.
Ha sajátbankos, ami kiváltja a kártyát és nem külön feltöltögetős, akkor miért ne? Különösen nyáron kényelmes, h nem kell tárcát is vinni.


ProEvoFan
(PH! kedvence)

Csak 35k?Kaptatok valami kedvezményt is?XS csomag ugye most a legolcsóbb, de 46Kért látom.Semmi, benéztem.Jól írtad, annyi.
Amúgy ez egy jó telefon xiaomi ide vagy oda.Igaz nem 80Kért, mert kb ennyi minden nagyobb normális műszaki boltban.60ezer környékén teljesen ok lesz.Ennyiért jelenleg a Honor 8x jobb ajánlat vagy kicsit drágábban a mate 20 lite.

[ Szerkesztve ]


tixem
(PH! addikt)
Blog

Na nekem pl az ersténél ilyen opció nincs. A mobile pay app lenne a mobiltárcájuk, de nem támogatja az nfc-t. Fuck logic. Parkolás, autópálya stb-t lehet fizetni vele, de erre minek külön app? Parkolásra ott vannak a parkolóórákon lévő telefonszámok, sms-t küldök jónapot. Autópályára megint ott a Simpe, vagy a Telenor MyMenu vagy mi a túró.

[ Szerkesztve ]


dzsi23
(őstag)

"Ez sokkal jobb, mint a korábbi notch-megoldások."

Dehát pont ez a korábbi notch-megoldás, csak inkább majmolta mindenki az Apple-t, mint pl. az Essential Phone-t. :D Most már jó másnak is ez a megoldás.


Degeczi
(PH! nagyúr)

Igen, a magasságos Erste (nekem is ott a fő számlám, de szerencsére a Budapest Banktól is van kártyám, azzal megy a közvetlen NFC a BB appban) idén első negyedévre ígéri, h méltóztatnak végre bevezetni.


TIT
(PH! addikt)

Mi8 Lite 65-ért is van 4 gb-vel és 660-as procival,ami 2x gyorsabb.


kbyte1024
(PH! addikt)

Azért az is durva, hogy a 3giga ramot majdnem bezabálja a rendszer.


szkaroly
(tag)

Itt [link] van egy cikk arról hogy kb. mennyi ramot fogyasztanak különböző applikációk.

üzenetek