Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


pusszycat
(PH! kedvence)

A Nokia is kezdhetne már kávátlankodni,biztosan még jobban fogyna. :)


sheratan
(Jómunkásember)
Blog

Hát igen, idén illene már bemutatni, legalább a felső kategóriában :K


monti0222w
(PH! addikt)

Tudomásom szerint a Nokia 9, az idei 7-s verzió ilyen lesz, tavaly jelentek meg és elkell indulni valahonnan! Az idei trendet néz majd meg. :K


Polarstar
(PH! nagyúr)

Hát igen... A Nokia márkavédjegyes 3310-ből fogyott egyedül vagy 18 millió....
Így valóban sokat értékesített a nokedli.

Andy Rubin meg mehet gyomot kapálni a kinai mobilgyártók kertjeibe. :D


h4h01
(senior tag)

Azért a pixelek elég meglepőek! Azt gondolnám, hogy a pixelek a telefonb*zi réteget célozzák, szal ők lennének a potenciális vevők..A pixelekről (főleg az xl-ről) hónapokig csak szemetet lehetett olvasni, konkrétan minden baja volt már, ennek ellenére szépen fogy..érdekes..Persze nem tudunk konkrét statisztikát, de az a kör aki pixelt vesz, azok szerintem azért rá-rá keresnek a hírekre, tesztekre..

Ezt a "nokiát" pedig nem értem..Jól hangzik a neve, de kb. ennyi! Azért remélem az első kör után majd realizálódni fog az értékesítés..Nem akarok annyira ellene lenni, de sz*rért ne rohanjunk már a boltba! Vagy a név az elég? Van egyáltalán valami épkézláb ajánlata ennek a "nokiának"? Talán egy picivel jobban körbe kéne nézni a piacon..sokan jobban járnának :U


sheratan
(Jómunkásember)
Blog

Az a Nexus széria volt, ami fejlesztőknek és kockáknak készült. A Pixelek egyértelműen az iPhone-ok ellen lettek kitalálva, és a Google szolgáltatásokat preferáló fiatalos, modern felhasználók veszik.


Bilux
(PH! addikt)

Nokia telefonok kapják meg a leghamarabb a pixelek után a legfrissebb szoftvereket. Ez azért példás.


Inarus
(PH! addikt)
Blog

Csak az utolsó negyedévben elment kicsivel több, mint 20 millió featurephone, szóval nem rossz a tipp.
Mondjuk okostelefon téren is elég korrektül teljesítettek, szintén csak az utolsó negyedév van előttem, abban 4,4 millió Nokia smartphone talált gazdára.

[ Szerkesztve ]


dSERiES
(senior tag)

Olvasni meg használni más azért. Nekem simán jöhetne 1 XL, elfogadnám. Csak a jack :O :(


monti0222w
(PH! addikt)

S nem is rosszak a frissítések, nem olvasok semmi ilyesmit a 8 topicjában, nem összecsapott sz@rt adnak. :N


Pinky Demon
(PH! addikt)

Ennyit azokrol az okosokrol, akik itt evekkel ezelott bizonygattak, hogy a Nokianak android mezonyben eselye se lett volna, es csak a Windows az egyetlen elheto alternativa. Tobb eves kesessel egy random kinai gyarto csak a nevet felhasznalva elerte ezt, mit tudott volna az igazi Nokia evekkel ezelott... Pure view es a tobbiekkel...


YiHunter
(lelkes újonc)

Az a random kínai igazából finn (marmint a HMD globál, aminek a hq-ja a Nokia capusban van), illetve a Foxconn (ami tajvani) se random kínai kategória :D


Pinky Demon
(PH! addikt)

Latom atjott a mondandom lenyege.


tomboy0013
(PH! kedvence)

Mert gondolom te még nem tévedtél életedben egyszer sem...


jacis
(PH! nagyúr)

Nem rossz eredmény.


Fall-N
(őstag)

+1

Én is erre gondoltam pont. Bár a WP huszár emberkék, hogy eltűntek, pedig csak nekik volt (szerintük) igazuk. ;]


EclipseGT
(PH! addikt)

Nem lett volna gond a WP vonallal sem, mert baromi jó kis telók voltak, és lassan, de biztosan azért nőtt a piaci részesedése a rendszernek.
Az eddigi okostelóim közül egy WP7-es volt az egyetlen, ami 2,5 év használat után is olyan gyors, hibamentes volt, mint amikor kivettem a dobozból.
Akkoriban azért ez nem kis szó volt. :D
Csak hát senki nem számolt a MS ekkora mértékű szerencsétlenkedésével. :DDD

[ Szerkesztve ]


janeszgol
(PH! kedvence)

Itt van egy. :)
Ha jol emlekszem, en is kapufaztam. Bar en azt sose mondtam, hogy a Nokianak csak WP-vel van eselye, hanem csak azt, hogy a neve mar nem fogja eladni. De eladja.


Herreløse
(PH! addikt)

Jók a pixelek. Nincs gond velük csak egy-két emberkénél állítólag voltak hibák. Ezt most vagy elhiszem,vagy nem. Inkább nem. A Nokia is jó cucc. Volt mindkettő egyébként...


adlersson
(tag)
Blog

"Az Essential PH-1 ugyanakkor nem nagyon érdekelte az embereket..." - Nem tudom mennyit költöttek marketingre, de a PH-1-ről vajon tudott az olyan "átlagember" is, aki mondjuk nem olvas napi szinten tech / mobilos médiumokat?


Thryash
(tag)

Na igen, egy Pixel 2-t én is elfogadnék... :DDD


Fabianus
(tag)

Pont hogy realizálódik a piac, ezért fogynak jobban a Nokiák. A tesztek negatív szájízzel végződtek itt az MA-n, igaz, ahogy haladtak előre a termékkínálatban egyre kevésbé. De a karácsonyi ajánlóban már az összes elérhető Nokia ajánlottként szerepelt.
A jól hangzik a nevén túl azért ott van egy nagyon jó minőségű kivitel, és gyors frissítések, javítások, és mára egész kedvező ár. De más téren is alakulnak, persze a 7-es még nálunk nem elérhető hivatalos forrásból, a 6 (2018)-ról, 7 Plus-ról, 9 -ről, 10-ről, egyelőre még csak infók vannak.
Nem nehéz megjósolni, hogy bővülő termékkínálattal, lefedett piaci területtel, remélhetőleg javuló nemzetközi elérhetőséggel és szintén csak remélhetőleg az új készülékek esetén nem elszálló árakkal növekedni is fognak. Szerintem ez lenne a piac realizálódása.


Herreløse
(PH! addikt)

+1


sheratan
(Jómunkásember)
Blog

Mondjuk egyébként az akkori piacon még más ellenfelek voltak, mint a mostanin. Akkoriban a nyugati piacokon még ott versenyzett a Samsung, HTC, Sony, LG, Motorola, Nexusok, stb. Huawei szinte sehol nem volt, ahogy a többi kínai sem nagyon. Mostanra ebből maradt a Samsung, és talán talán még az LG, a többiek teljesen kiestek szinte, és lett helyettük Huawei, így kb két versenytárs van a piacon, akiket komolyan kell venni.


Divinity
(senior tag)
Blog

Lehetne GStore magyarba is akkor lehet én is beszereznék egy Pixel 2 XL-t az S8 helyére. :DDD


Pinky Demon
(PH! addikt)

Tévedni emberi dolog, de habzó szájjal hülyének titulálni aki nem úgy gondolta, aztán mégis pofára esni az egy kicsit jót tesz az igazság érzetemnek.


SkyLine3000
(PH! addikt)

Az a baj, hogy manapság elég nehéz egyedit alkotni, vagy olyat belepakolni a telefonba, amitől egyedi lesz (Snake :D ), mert lassan minden teló tud mindent, sőt, már elvárás. Ezért nem tud kitűnni semmivel sem a Nokia, max a nevével. Nekik meg sztem elég, ha ezmiatt eladnak pár milliót belőlük.

üzenetek