Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


janeszgol
(PH! kedvence)

Az én kedvencem az alsóból a Huawei P Smart, a középkategóriából az Asus Zenfone Max Pro M1, illetve a Nokia 7 Plus.


slayernick66
(kvázi-tag)

meglepodtem hogy a Redmi Note 5 Global nem szerepelt a listaban


ProEvoFan
(PH! kedvence)

Xiaomi Redmi Note 5 a maga 55-60ezer forintos árával - "elhúzza a kategória nótáját"; ahogy ti is irtátok még nyáron - szerintem a középkategória királya....és nincs benne a cikkben. :Y

[ Szerkesztve ]


roli543
(senior tag)

Érdekes, hogy tabletek nincsenek. Én a felsőkategóriát azért még bontottam volna úgy hogy a legfelső csúcs, ami inkább árban csúcs, és a megfizethetőbb csúcskategória ami ugyanazt nyújta csak kevesebbért. Én azt látom hogy a csúcskategória màr ennyire elkülönül, sokszor szinte kétszeres áron.


szs85
(újonc)

Ezt most elég összecsapottnak érzem. Én is bontottam volna még, nekem a 40-től 100 ezres kategória furcsa. Az ilyen cikkeket főleg a telefonteszteket kevésbé olvasóknak lehetne ajánlani, de sztem ez most elnagyolt lett.


Fulár
(senior tag)

Remek cikk mint mindig!Köszönet érte!Bár csatalkozom az előttem szólókhoz és szerintem is egy kicsit kókânyolt lett!Olyan"megírom ba***a meg mert muszáj"érzésem van...... :)
Én úgy êrzem,hogy tavaly óta elég sok dolog változott negatív irányban!Gondolok itt első sorban a nyomorult Notch térhódítására és a Jack dugasz elhagyására!Bár mindkettő egyéni megitélés kérdése én imádkozom érte,hogy ez nem fog tovább terjedni bár erre sajnos nem sok esélyt látok!Annak örülök,hogy a megapixel és a 2-4k-s kijelzők harca kissé lecsendesült.Annak pedig szintén,hogy a Xiaomi mêg mindig kiválló ár-érték aránnyal operál mert én személy szerint nagyon megtaláltam benne a számításomat!
És szerencsére ti még mindig itt vagytok!Pedig az már nem éppen ma volt amikor a Nokia 6233-asom vagy éppen az N95-ösöm tesztjét olvasgattam nálatok olyan húgy nettel,hogy 2 szelet kenyeret tudtam megkenni májkrémmel mire betöltődött egy oldal!A jó kis Dr.Kind írások!Vagy Bog sziporkázó poén bombonjai!A maratoni Mobilaréna Tv adások......
És szerencsére még mindig itt vagytok!Köszönöm nektek az egész éves munkátokat!

[ Szerkesztve ]


batai15
(PH! félisten)
Blog

Eléggé összecsapottnak érzem a cikket.
Hol a honor 10? P20?
S8 még mindig elég jó telefon.
Akinek kell szifon a 6s is emberi áron van. Mate 20 lite? Többi?


Graphics
(Jómunkásember)
Blog

Hol van a Redmi Note 5 és a Note 6 a listából?

A többi ok, de kicsit az utóbbi fél év termése van benne. :D ,ami persze érthető, hisz tavalyi modelleknek nem igazán van helyük 2018-ban.

[ Szerkesztve ]


janeszgol
(PH! kedvence)

Jó hát a Huawei P10 Lite és P20 Lite, a Mate 10 Lite és Mate 20 Lite és ezek Honor megfelelői mind jó árban vannak. Sőt az összes Honor jó árban van, ha úgy nézzük.


Busterftw
(fanatikus tag)

Xiaomi nem fizetett a cikkert gondolom.


Graphics
(Jómunkásember)
Blog

Hülyeség, van benne Xiaomi :) ....


thomas92
(újonc)

Sajnos most nekem sem tűnt annyira átgondoltnak a cikk, mint szokott lenni. A 40-100 ezres kategóriát lehetett volna jobban részletezni vagy akár bontani, a csúcskategóriáról nem beszélve, mert gyakorlatilag így minden, ami 100 felett van,az csúcs? Nyilván nem. Szerintem belefért volna a kb 100-200 ezres kategória, ahol szintén lett volna több lehetőség, akár a tavalyi csúcsokkal megspékelve, amelyek még azért jó választást jelenthetnek.

[ Szerkesztve ]


Bog
(HÁZIGAZDA)
Blog

Hm. :U
Köszönöm a visszajelzéseket, a Redmi Note 5 valóban kimaradt, tüstént pótolom.

Direkt nincsenek tavalyi modellek benne (például S8), csak az idei gépek. A 40-100 kategória elvileg árban lépked felfelé, ahogyan halad az anyag is előre. Nincs olyan állati sok tényleg kimelhető masina, hogy ketté tudtam volna bontani, persze mindegyik mellé oda lehet írni, hogy milyen chipset, RAM, kamera, és akkor dagad az írás, de hát azért van linkelve minden, hogy ne kelljen.


Graphics
(Jómunkásember)
Blog

100-ig nagyon sok készülék van, széles és erős a középkategória, így igazából majdcsak mindenki meg tudja határozni a keretösszeget azon belül.


Busterftw
(fanatikus tag)

Nyilvan, de nem is azokat a termekeket szoktak nyomatni, amik jo ar/ertek arannyal rendelkeznek.
Lasd a tobbi termek ajanlo cikket, aztan nezz bele a hsz-ekbe.

[ Szerkesztve ]


Graphics
(Jómunkásember)
Blog

Én azt látom, hogy a jó ár-érték arányú termékek lettek pedig megemlítve, széles körben rengeteg márkával.

Kár ebbe többet belelátnod.


fadd
(újonc)

HTC U11+ 140 a speedshopnál enyiért baromi jó vétel


Graphics
(Jómunkásember)
Blog

Snapi 835-ös 140-ért? Hááát , elég az a hardver, de akkor már 845 a kedvezőbb fogyasztás miatt...

A HTC azon próbálkozása év elején oké volt. De itt már kevés.

[ Szerkesztve ]


fadd
(újonc)

mit lehet csinálni a 845-el amire nem jó a 835? kérlek mesélj még...


janeszgol
(PH! kedvence)

Na na na! Azért az, amire reagáltál igen csak jó vétel. A Snap 835 lehet rosszabb fogyasztásban, mint a 845, de már 180k alatt kapható vele szerelt telefonok, melyek a legtöbb (minden?) igényt kielégítik.

üzenetek