Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


opr
(PH! addikt)

Uristen... Blockchain ide is, mert az kell... Ertelme kb annyi van, mint a chillivel bekent 100as smirglipapirral segget torolni, de nem gond, legalabb a telo lassabb lesz meg a nagyon acelos akku is hamarabb merul.


T. I.
(fanatikus tag)

Ez is olyan lesz, mint a 3kamerás Asus AR? Mármint hogy ráfókuszál egy senki (vagy alig néhány ember) által kívánt paraméterre.

Bezzeg az iphone 6-8 kompakt méretében nem akar senki androidos csúcsmobilt gyártani. Pfejjj


moleculez
(PH! addikt)
Blog

A HTC az esélytelenek nyugalmával azt dob piacra amit akar, tök mindegy mi termeli a veszteséget.


Polarstar
(PH! nagyúr)

A dolgok állása anyagilag jelenleg már már csőd közeli. Ha ez fogja megmenteni a céget - akkor el lesz kerekedve a szemem nagyon. Nem hiszek a HTC életképességében.


Rothmanakos
(tag)

Xperia XZ1 Compact, és még írtam volna a MI 8 SE-t, de most megnéztem, és majdnem 6 inches kijelzője:D
Szóval XZ2 C (Bár Én azt nem ajánlanám senkinek, nem azért, mert nem lenne jó, hanem mert ilyen spec. és design kb 2 évvel ezelőttig állta meg a helyét, de az ára nagyon nem ezt tükrözi /Ezt úgy mondom, hogy nagy Sony fan vagyok, de a következő telefonom nem sony lesz/ :D.)

[ Szerkesztve ]


Rothmanakos
(tag)

Ezen jót nevettem:D:D


Tidzsimon
(őstag)

Ja 14 centis telefon nagyon kompakt egy pici 4.7-es kijelzőhöz. Z3 compact egy centivel kissebb 4.6 collal. :)
15 centis telóknál mwg mar van 6 col +.
Pont az iphonwtol vartam volna anno hogy behozzak a kissebb kavakat, de nem jött össze.

[ Szerkesztve ]


T. I.
(fanatikus tag)

Látom, sok itt a matematikus.
Légyszi, fogj meg egy iPhonet balba, egy sony compactot jobba, és megérzed a különbséget. A vastagság, élek, sarkak lekerekítettsége, tömeg mind mind az iPhone légiességét erősíti. A kicsi sony az egy kis tömzsi legókockának tűnik. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok apple fan, sosem használtam iPhone-t. Meggyőződésem viszont, hogy a készülék-test, persze nagyobb képernyő aránnyal, bajnoki lenne egy SD845-ös androiddal.


Tidzsimon
(őstag)

Kinek mi, mint mondtam én többet vártam tőlük. Pl az 5-öst tartom az egyik legszebbnek telonak. Amugy kipróbálom holnap milyen megfogni mindkettőt, de nekem inkább az számít, hogy zsebemben jobban elférjen. Nem is tudom mi lesz velem ha beszarik a z3c telóm. (esedékes mar vagy két és fel éves)


gusthy
(PH! kedvence)

Mitől merülne gyorsabban???


opr
(PH! addikt)

Ha csak penztarcanak van hasznalva, akkor semmitol, de azert meg nincs ertelme ekkora huhot csapni. Ha viszont konkretan a telefon szerves resze a blokklancnak, tranzakciokkal, banyaszassal meg mindennel, akkor attol.
Tehat ket opcio van:
a) az egesz huho egy darab app miatt van->nincs semmi ertelme
b) a telefon gyorsabban fog merulni, mint egy vizbe ejtett tegla, ha hasznaljuk is arra, ami elvileg az ertelme->nincs tul sok ertelme

Ez a blockchain most olyan, mint a csocsok.
Baromsagot arulsz? Nincs otleted, hogy megis, mit lehet kezdeni az amorf termekeddel? Reklamozd csoccsel! Ird oda, hogy BlockChain!

üzenetek