Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Silenzio
(PH! addikt)
Blog

Kiszűrték? Most olvastam, hogy nincs pro módban videó. S9+-on sincs. A *** anyjukat. Ha így hagyják, visszamegyek Almára.


Herreløse
(PH! kedvence)

Még jó,hogy nem váltottam.Pedig majdnem S9,Note9 lett az iPhone helyett.


tuki2200
(senior tag)

S8-on van. Érdekes, lehet a dupla kamera szoftverénél akadt be valami..


Zsoltinho24
(tag)

A Samunál mindig is lassú volt egy egy fő verzió váltás.


Silenzio
(PH! addikt)
Blog

S8-os Pie-on van Pro videód? Akkor lehet, hogy tényleg vmi komoly bug, és nem "feature".


noro79
(tag)

Szégyen


hajbel
(őstag)

Inkább vegytiszta androidra válts, valami Oneplus, Pixel vagy hasonló félére. Én ezért váltottam OnePlusra samsungról (S7). Lassú verziófrissítés, lassú animációk, bloatware, óriási akkumerülés éjjel.


B.Gaboo
(tag)

"A hivatalos frissítésre viszont márciusig még biztos várakozni kell."

Forrás?

Láttam olyan véleményeket, hogy február 19 a célzott start, ami a 4. béta alapján sztem életszerűbb is mint a március.


Zsoltinho24
(tag)

Az a legnagyobb baj,hogy az A8 2018-ra is olyan május eleje vége fele lesz csak 9es és hol van még a többi?

[ Szerkesztve ]


Somatom
(PH! kedvence)
Blog

Itt valami elírás van. Miért Pie? Már elérhető alfa build a 10 -es Androidra. A Samsung miért fecsérel energiát a P -re? Ez a hajó már elment. Gőzerővel azon kéne dolgoznia, hogy a megjelenés után pár héten belül az összes készülékét frissíteni tudja. Nem megjelenés után fél évvel kell az ilyesmivel vacakolni.


Zsoltinho24
(tag)

Ez őszinte hozzászólás volt és egyet értek veled.

[ Szerkesztve ]


janeszgol
(PH! kedvence)

Hohó. Lesz teló, mait majd ősszel frissít kilencre. Ez ilyen, a saját vermükbe estek. Bár lehet nem is szívesen csinálnák, jobb lenne nekik (is), ha új verzió = új teló.
Csak éppen megannyi pénzt fektetnek a termelésbe, a tervezésbe, az elkészítésbe, szállításba és miért? Az 1-2 éves eldobható titulusért. Ez nem csak erre a gyártóra vonatkozik.


Somatom
(PH! kedvence)
Blog

Új teló új rendszer? Na, az is érdekes lenne. A fő zászlóshajójukat rendszeresen a nem sokkal később megjelenő új Androidverzió előtt mutatják be, a régi rendszerrel. Ez ám az időzítés! A user meg várhat a flagshipjével az új Androidra. Csúsztasson inkább egy hónapot a Samsung és a friss Androiddal jelenjen meg a csúcsteló! Különösen fontos lenne ez az idén, mert a 10 -esben valóban lesz néhány olyan újdonság, amit a Note ki tudna használni.

[ Szerkesztve ]


borand
(tag)

Minden évben így frissítenek és az S széria megjelenése után kapják meg a régebbi készülékek. És minden évben becsülettel ki is akad rajta valaki, mint pl. most te. Viszont szerintem a 85%-át a veveőbázisuknak nem is nagyon érdekli, hogy van-e frissítés vagy várható-e.


LosBlancosrm
(őstag)

Gondolom aki Samsungot vesz, nem akar fapados sz*rt.


Somatom
(PH! kedvence)
Blog

Na, ezt jónak írod. Én pont nem az vagyok, aki a frissítésekért szokott rinyálni. Egy éve van Oreo lehetőség a telómra, de nekem megfelel a Nugát. Pont arról van szó, hogy a flagshipek topikjaiban megy a legnagyobb műsor a frissítésekért. Lássuk be, hogy jogosan, mert az ilyen telók árába ez is benne van.


Silenzio
(PH! addikt)
Blog

Ezt nem én írtam. Nem tudok nyilatkozni az ügyben, nem tudom, mikor lesz offisöl ápdét.
S9+-om van, azt is csak olvastam, hogy ott is szarakszik a kamera Pie-nál. Egyesek szerint véletlenül maradt ki. Nem tudom...


Damage401
(őstag)
Blog

Szia,

Jó hogy említettétek, membersen írtam ez ügyben. Majd kíváncsi leszek mit tesznek ez ügyben.


B.Gaboo
(tag)

Jogos, véletlenül ment válaszul, sorry


Taci
(senior tag)

A február 19 az February '19, tehát 2019. februárja (valószínűleg a hónap vége felé, vagy a második felében inkább), nem pedig egy konkrét nap (19-e).


B.Gaboo
(tag)

Nyilván nem February '19-re értettem a február 19-et, ennyire hülye nem vagyok. XDA-n egy belső forrásra hivatkozó emberke írta, de persze ezt az utsó napon is napolhatják.

Viszont fogadnék a jövő heti megjelenésre, mert a 4. béta nálam atom stabil. Kicsit az akksi idő lehetne jobb, de a Note 8-tól e téren sajna én már nem várok sokat :(


tixem
(PH! addikt)
Blog

Nem is tudom mi lesz most velem. Márciusig várnom kell hüpp-hüpp. Remetelétbe vonulok, nem bírom már ezt a terhet...

Ki a f*szt érdekel, de komolyan? Legyen normális, ennyi a lényeg, nem több. Aki ennyit nem képes várni az vegyen 3310-et. Ott nem kell aggódni ilyeneken.


pnauser
(őstag)

Azt, hogy "fapados sz*r" már igazán elfelejthetnéd. Egy szakmai fórumon szakmaiatlan, egyéb helyeken pedig minimum butaság.
Köszönöm.


K0vasz
(tag)

régen még érthető volt az izgulás a legfrissebb főverzióra, mert volt előrelépés közöttük rendesen, de most? tényleg már csak a fingreszelgetés megy, dehát muszáj nyomni, nehogy véletlenül kisebb legyen az android verziószáma, mint az iOS-é... jó, most jön az új UI, ami ezekre a nyúlánk telókra lett optimalizálva, de ez se a google érdeme, hanem a samsungé (és talán majd át is veszi a stock android 10, ki tudja)


Ádám16
(őstag)

Az egyik legfőbb oka, hogy a konkurens OS fele fordultam.
Ráadásul 2 év alatt simán butitjak is a szoftvert, lassulnak a készülékek, ami nálam elfogadhatatlan.


Somatom
(PH! kedvence)
Blog

Na, ez érdekel. Milyen konkurensre gondolsz? Ha a butítás elfogadhatatlan, akkor az IOS kiesik, mivel tulképp ott bukott ki ez a butítósdi (vagy, nevezzük szándékos avultatásnak?). Akkor marad a Windows, az Ubuntu, vagy a Sailfish. Melyikre váltottál? Vagy, van vmi új, amiről még nem hallottam?

[ Szerkesztve ]


California1
(őstag)

Üdv!
Mi a baj a 8as Oreo rendszerrel amúgy ? Emlékszel az iOS 11-re . Na az volt az Apple egyik nagy baklövése.


janeszgol
(PH! kedvence)

Az igaz, hogy bármely android verzió évekig használható, plusz a biztonsági szint nem mindig függ az új OStől.
De többszázezer forintért én supportot is akarok venni, nem csak a vasat a licenszeivel. Ráadásul a csúcskategóriában én 3+ éves támogatást várok már, hiszen van annyira drágák a telefonok, hogy igényelhetem.
Fél éve élesben, de már kerek egy éve (2018 februártól) a Samsungnál a Pie.


Hallosz
(fanatikus tag)

Örökzöld táma a rendszer update. Valaki feljebb írt a Samu időzítéséről. Új kaszni, régi motor. Minek prütykülgetni a régit? Igaza van. Próbálják utolérni magukat, ahelyett, hogy előre gondolnának. Érthető a lemaradás mert annyiféle-fajta Samu van, hogy Ök maguk sem tudják mennyi.


EclipseGT
(PH! addikt)

Persze, benne van, és meg is kapja mindenki, vagy nem? Aki meg pár hónapon ennyit tud remegni, azt valahogy én sem tudom megérteni.
S8+-on is patent az oreo. Akkor nem tök mindegy, hogy novemberben jön az új, vagy februárban?


Kasya
(PH! nagyúr)
Blog

Barmikor visszamehet az ember regebbi verziora, ha ilyet eszlelne.


Somatom
(PH! kedvence)
Blog

A 10 -es speciel nekem nem lenne mindegy. Sokat használnám DeX módban és a 10 -ben jön a multi-resume mód, vagyis azonos időben nem csak egy alkalmazás lehet aktív.


Ádám16
(őstag)

Lyaly. iOS.
Max új funkciót nem kap, régebbit nem vesznek ki, viszont a régebbi készülékek stabilitására, gyorsítására alapozták az iOS 12-t. SE-m van 1.5 éve a mérete miatt, ~3 éves soc, és röccenés nélkül működik. Voltak Galaxy csúcstelefonjaim, 2 év után látványosan lelassultak.

Kasya: tényleg? Ezt garanciavesztés, mókolás nélkül megtehetem? Ez jó hír. :)

[ Szerkesztve ]


janeszgol
(PH! kedvence)

Samsungnál nem mindig tudsz downgradelni.


Somatom
(PH! kedvence)
Blog

Ha Galaxy csúcstelók után iPhone -t vettél és elégedett vagy, az azt jelenti, hogy tök fölöslegesek voltak számodra a Galaxy -k, mert nem használtad ki a képességeiket. Könnyű stabilan működő eszközt csinálni, ha szegénykém buta, mint a főd.

[ Szerkesztve ]


domos
(senior tag)
Blog

Megvettem a Note 8-at amikor kijött, brutális csalódás. Lassú, akad, bezárja az appokat, akku alig bír valamit, nettó használhatatlan. A 8.0-s frissítést meg simán megölte a teljes szenzorszigetet, szervizeltetni kellett.


Ádám16
(őstag)

Note szériákat használtam. Mocskosul hiányzik az S-pen, és azok a funkciók, amiket még extraként tudott, viszont nem fért bele az, amiket idősen produkált.
Ez a könnyű jót csinálni ha nem tud semmit pedig szar duma. Tud az iOS elég sok mindent, bár produktivitás szempontjából tény, hogy többet nyújt a Samsung.

Az a gond, hogy nehezen "merem" leírni már a véleményemet az ilyen agresszív reagálók miatt, pedig se elfogult, se fan, se semmi nem vagyok az Apple irányába, csak én ezeket tapasztaltam.


Somatom
(PH! kedvence)
Blog

Ez nem agresszív reakció, hanem tény. Minél több feladatra alkalmas egy rendszer, annál bonyolultabb, és ezzel természetesen több a hibalehetőség is. Az IOS egy nagyon zárt rendszer. Nincs DeX, Linux, ha jól tudom, akkor screen mirroring sincs, nem tudsz szabványos szervereket futtatni, nincs dual SIM (tudom, e-SIM, de az nálunk még nem igazán opció), nincs mikroSD, aktív penhez plusz réteg a kijelzőben, stb., stb.


oszi666
(őstag)

En sem vagyok egy nagy foverzio rinyagep az S7essel teljesen jol elvagyok. De egy flagship araban vastagon benne van a support ara is. Frissitsenek basszus ez a dolguk.


Kasya
(PH! nagyúr)
Blog

Note8 eseten meg nem volt gondom downgrade tekinteteben.


Szakiii
(PH! addikt)

Szerintem túl van kapva, az messze példátlan hogy minden hónapban fixen jön a biztonsági update és szerintem ez a legfontosabb. A verzió váltás szerintem nagyon nagyon ritkán hoz tényleg érdemi fejlődést.


kpal
(PH! nagyúr)

Én elvagyok a mostani rendszerrel is a kis Note 8-on. Remélem nem hoz lassulást a pite.

[ Szerkesztve ]


LosBlancosrm
(őstag)

Szakmai fórum? Hol? Ha 3 mondattal többel írom le, nem okoskodsz? Nem mellesleg nagyon szakmai volt a hozzászólásod, jár a 🍪.

[ Szerkesztve ]


Ákkk
(PH! addikt)

Tehát,soha nem volt neked max valami bemutató telefont nyomkodtál valahol :)


domos
(senior tag)
Blog

Ne magadból indulj ki. :))


ρσгτσ
(PH! nagyúr)

Vagy valami szétgyepált, esetleg hibás darab. Bár az nem derült ki, hogy volt -e legalább egy FR a fenti telefonnál.

Én is az első vásárlók között voltam. Tehát az összes hivatalos frissítés megfordult nálam. Egy olyan volt, aminél nem éreztem annyira egybe a működést. De az sem komolyabban, illetve az utána következő frissítés után helyre is állt minden.

--------

Számomra hoz olyan újdonságokat a főverzió váltás, ami hasznos. Viszont én sem remegek érté.


hajbel
(őstag)

Vagy mondjuk csak simán mások a felhasználói szokásaitok... :U Ha tényleg olyan jó lenne a UI, akkor miért adnák ki az összes 2 éve kijött flagshipre a One UI-t?

[ Szerkesztve ]


janeszgol
(PH! kedvence)

Igen, FR kell a csúcskészüléknek. Mindketten helybe mentetek a pofonért.

hajbel, ne zavard meg őket a párhuzamos univerzummal. :)

[ Szerkesztve ]


domos
(senior tag)
Blog

Most komolyan magyarázkodnom kell? A készüléket a Vodafone-tól vettem, sosem volt dobálva, törve, stb. Mint minden más eszközömre, erre is vigyázok, az első naptól kezdve tokban van. Factory reset természetesen volt, de köszönöm hogy hülyének nézel. A szerviz sem cserélt volna benne feleslegesen alkatrészt szvsz...


janeszgol
(PH! kedvence)

Mindenkinél más a szakmai szint. Náluk ennyi úgy néz ki.

üzenetek