Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Bossyy
(tag)

Számomra még mindig hihetetlen, hogy annyian fényképeznek ételt, amiért már külön fényképező módot kell applikálni a szoftverbe.Mintha nem lenne tök mindegy, hogy néz ki a bográcsgulyása, mákos tésztája, meg a fagyija a zombinak :-)
Amúgy ez a V30 is biztosan remek készülék lesz, remélem Csádban, Burmában, Peruban, Mozambikban forgamazni is fogják. Aztán sírhat az LG szája, miszerint "nem tudnak eleget gyártani belőle", mint az eredeti V30 nál :-)

[ Szerkesztve ]


cezarlacrone
(fanatikus tag)

:DDD


Bumblebeee
(kvázi-tag)

Mate 10 pro majmolás.


Kölyök1990
(senior tag)

Hát az hatalmas hozzászólás +1! :D


Superbad
(fanatikus tag)

Bocsánat, de nekem nem számít mest. intelligenciának az, hogy a telefonom kamerája kitalálja milyen beállításokat használjon az adott fényviszonyokhoz... Mégha manapság annak is számít.


Kovax12
(tag)

A MI szót olvasván egyből a Xiaomi jutott eszembe. Tátott szájjal böktem rá cikkre és kutyafuttában szaladtam végig a sorok közt nagy "X" betűvel kezdődő szót keresve, hogy megtudjam mi hozta össze őket az LG-vel. :D

[ Szerkesztve ]


Szakiii
(PH! addikt)

Hát ha fénymérés után tenné akkor tényleg nem az lenne, ha a látottak alapján teszi azért az igen csak más még akkor is ha gyakorlati haszna nem több az előző megoldáshoz képest.


balgab84
(fanatikus tag)

Ezt se lehet majd kapni nalunk, tavalyit is csak most kezdte egy uzletlanc forgalmazni😀 hivatalosan😀 Lg ebbol a szempontbol nagy csalodas.

[ Szerkesztve ]


fornettisuti
(PH! addikt)

Karácsonyra ideér.


mjani1172
(őstag)

Ez igaz,többen fotóznak ételt mint hallgatnak jack-en zenét,mert az a legtöbb mobilból már kikerült.


Matada2.3
(PH! kedvence)
Blog

Nem is az, hanem csak ezzel előrukkolni MWC-re eléggé sovány.


janeszgol
(PH! kedvence)

Remelem elotte es utana mod is lesz benne.

üzenetek