Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


batai15
(PH! félisten)
Blog

Amennyire imádom a xiaomi cuccokat (telefonok, band, router, roidmi stb) annyira gyalázatos ez az iphone majmolas. Valljuk be a miuin is van egy adag ios áthallás.
A snapi 625 szintén kezd gáz lenni. Elég elég de már jó ideje ez van csak a mobilokban.
Nőjön már fel a cég tudnak ők egyedi és szép telefonokat is gyártani.

[ Szerkesztve ]


Whist
(tag)

Mint Huaweiéknél a Kirin 659 (P10 Lite, P Smart, Mate 10 lite)....

[ Szerkesztve ]


batai15
(PH! félisten)
Blog

Igen bár attól minden még az mtk is jobb.


juuzer
(őstag)

+1

Szerettem, hogy nekik a designjuk egyedi volt sok más chinese brandtől eltérően.


Whist
(tag)

Azért nem olyan rossz az, középkategóriának teljesen jó.


batai15
(PH! félisten)
Blog

Nem arról van szó hogy nem jó. Galaxy a8at fogok 1 2 hónap múlva venni, az se sokkal erősebb de már ideje lenne lépni. Feljebb


Whist
(tag)

Nyílván, értem én persze. De amíg ezekkel tudnak újabb és újabb modelleket legyártani és sikeresen eladni,addig nem fognak plusz pénzt beletenni egy újabb SoCba....


batai15
(PH! félisten)
Blog

Régebben a xiaomira igaz volt hogy a brutális ár érték arány melett még erősebbek voltak a telefonjaik mint a konkurencia.
Kezd az s6 előtt időkre emlékeztetni,ott volt hogy rengeteg telefon csak szinte nevében volt más.
Mindamellett már van újabb közép kategóriás soc, és kezdenek csak szimplán jók lenni a telefonjaik de nem kiemelkedőek. Most vagy a konkurencia kezd jobb lenni, vagy a xiaomi adja lentebb.


tomboy0013
(PH! kedvence)

Nevetséges ez a dizájn majmolás, legalább ha valami stílusos dizájnt utanoznának, de ez a kötelező jellegű iPhone kopizás vicc. Remélem így már az A2/6X páros nem ezt a ronda hátlapot kapja, mert eddig azok voltak az iPhone copy telefonok. A sima Note 5-nek meg értelme sincs a 4 mellett.


Halkow.
(senior tag)

Szégyen ez i copy ismét, két kamerás lesz de a jó képminőség még a 3 éves s6-tól is messze fog álni az szent. Meg csúcskategóriában náluk nincs bövíthetőség ez is egy tré dolog a xiaominál. A lassulást felhozni mentségként a mai csúcsprocik idejében pedig szentségtörés.

[ Szerkesztve ]


ORCA58
(PH! addikt)

"két kamerás lesz de a jó képminőség még a 3 éves s6-tól is messze fog álni az szent"
De az ára is!


roli543
(senior tag)

Kár az iphone kamera copyért, de holnap minden kiderül...


Gusztáv
(PH! addikt)
Blog

Mintha középkategóriában más gyártónál jobb kamera lenne. Teljesen felesleges ezeket felsőkategóriás telefonokhoz hasonlítani, az OIS vagy a jó minőségű lencse nem lett olcsóbb. Azért szép lassan a Xiaominál is egyre jobb kamerák kerülnek a telefonokba, a Mi A1-el is már egész jó képeket lehet csinálni.
A design szerintem is elég gázos, bár az már a iPhone X-ben sem tetszett.

[ Szerkesztve ]


D@niel
(PH! addikt)
Blog

ezt a kis apróságot, nevezetesen az árát sokan elfelejtik :)
legyen egyedi design, tudjon másfélszer többet mint a redmi 5+, iPhone x kopi hátlap (hány teló van ezzel a kamera elrendezéssel?), kövekező komment: árban nagyon el fognak szállni - mert ez jellemző a márkára?

ott van jobb áron a redmi 5/5+, alul-felül igaz, hogy műanyag, gyengébb a kamera, gyengébb proci, de jobb áron, mindenki tud majd magának választani, nem? mi a baj a 6 gigás verzióval? miért baj, ha van? elérthető 3-al is, nem?
design-ra vissza térve, szerintem ha tud valaki frankó és olcsón kivitelezhető hátlapot tervezni, nyugodtan küldje el a xiaominak, biztos meg fogják neki köszönni
vásárlók 80%-a meg rádob egy hátlapot, és el is felejti
3 éve még annak örültünk, ha nem nyikorgott a középkategória

nyilván megvárta a márka amíg az sd636-ot meg lehet rendelni, addig kiadta az 5/5+ kombót, mi ezzel a baj? van más teló egyébként, amiben ez a soc elérhető?
miért gond az, ha a note5/5+ magasabb áron fog indulni, mint az 5/5+? többet is fog adni, nem?
akinek nem elég a redmi-redmi note széria, miért nem nézi meg a mi modelleket?
lehet, hogy azokért többet kell fizetni?
lefedik a piacot normálisan, terjeszkednek, ezért tartanak ott-ahol
kb. a polo-golf kombináció jutott eszembe, nagyon hasonló a 2 modell, de van különbség, a másik többet nyújt, magasabb áron, mindegyik elérhető több motorral is

valahogy nem értem a zavart egyesekben ...

[ Szerkesztve ]


Oneforall
(lelkes újonc)

+1


Duliee
(Jómunkásember)
Blog

Khm.

Valahol megerősítették ezeket a képeket? :U Csak mert kb 5 féle kameraelrendezést láttam az elmúlt 2 napban

Snapdragon 625-ös felett mi volt elérhető a középkategóriában? Semmi.. Megvárták a 636-ost, de addig nem lehetnek készülék nélkül a piacon... Ezt nem hiszem el, hogy senki nem érti a fórumon....

Az meg, hogy régen a Xiaomi telefonjaik brutálisan jobbak voltak, mint a konkurencia, ez inkább egy rózsaszín köd, amibe kapaszkodni lehet... Komoly hiányosságok voltak akkor, pl nyelv hiánya, B20 hiánya és egyebek... És nem voltak erősebbek sem a konkurenciánál... Ez az igazság, csak az olcsóságuk miatt mindezek felett hajlamosak voltunk szemet becsukni!

@Halkow.: Bővíthetőség hiányát felhozni a csúcskategóriában azért merész...

@D@niel: Végre valaki érti is, hogy miről van szó :R Többieknek, akik itt fanyalognak a 625 miatt esetleg logikus gondolkozásban kéne egy kis erősítés :D

Ezt eddig is így csinálta a gyártó, anno a RN3-as azért jelent meg 650-essel, mert nem volt más elérhető, a 616 akkor harmatos volt, így nem volt más választásuk bele kellett tenni azt. / MTK-val pedig nem sikerült semmi érdemlegest összehozni, talán az RN2-es volt jó lépés, de hát a fogyasztása... /

És ha már 616, anno ugye az R3-as ezzel jelent meg, mert nem volt a 4xx sorozatban semmi értelmes már.

Kijött az RN4-es, 625-tel, aztán érdekes, üzemidőben bajnok cucc lett... Akinek nem jött be, hát vett mást. És kész.

Most kijön a 636-tal, erősebb, Kryo magos, erős fejlődés, erre ezt is szidják rögtön.

SoC-kal lehet pozicionálni egy terméket, és ezt minden gyártó megteszi.

Az egyik azért hisztizik, mert 60-70 ropiért miért csak ezt kapja.... Értem, akkor miért nem veszi a drágább cuccokat... Ja az már nem oké, mert drágább...

Néha nem értem az itt hozzászólókat.. Van kismillió készülék a piacon.. Ha ez nem jön be neki, miért a gyártó a hülye...

Igazából azt látom örök elégedetlenség az van.. PEdig csak az eszünket kéne kicsit használni, mielőtt vadul a billentyűzet fölé tennénk az ujjainkat.

Nézzük már meg mennyibe kerül akár egy Redmi 4X, egy Note 4, vagy akár az újak...

[ Szerkesztve ]


D@niel
(PH! addikt)
Blog

+1 köszi


neoforce
(fanatikus tag)

Magam sem tudtam volna jobban megfogalmazni! +1Duliee osztom a nézeteidet teljessen. A prora befizetek teccetös.!

[ Szerkesztve ]


Duliee
(Jómunkásember)
Blog

Melyek voltak ezek a kiemelkedő készülékek régebben?

Azok amikre nem volt magyar nyelv pl, vagy nem volt bennük B20, netán gyengélkedett a GPS-es benne?

Azért a ködöt engedjük el, hogy régen minden jobb volt... Mert nem volt jobb, csak olcsóbbak, és emiatt mindent elnéztünk.

A képre pedig még annyi... Nagyon szar PS munkának néz ki így elsőre.

[ Szerkesztve ]


batai15
(PH! félisten)
Blog

Hát azé ne haragudj de mi 3, hongmi például. Igen nem volt b20 akkor de mobilnet is mindenkinek majdnem csak 100 mega volrt.


Duliee
(Jómunkásember)
Blog

Nem haragszok, de amiket leírtam azokra is érvényes.

Problémás lokalizáció, B20 hiánya. Azért mert kinek mekkora nete volt, a készülék hiányosságait ne ezzel takargassuk.

Hongmi/Redmi , a kor megszépíti azokat is, de nem voltak kiemelkedőek. Újszerű votl a MIUI, és az újdonság varázsa sokaknak bejött, viszont a nyelv szintén eszméletlen problémás volt.

Bevallható, a jelen kor Xiaomi készülékei jutottak el a használhatóság azon szintjére, amikor bárkinek ajánlható, teljes a magyar nyelv pl.

2-3 évvel ezelőtt a bátrak készüléke volt.

[ Szerkesztve ]


neoforce
(fanatikus tag)

Egyébként Még szerintem redmi note 5 lefogja nyomni a redmi 5 àràt! Akkor nagyon best buy lesz az 5! A note meg ha beàll az àra akkor annyi lesz mint most az 5! Mivel ez indiàban debütàl akkor ez global lesz szerintetek ??


batai15
(PH! félisten)
Blog

Lehet de tartom hogy most a xiaomi kezd lassulni. A konkurencia mindig picit közelebb kerül , mert a xiaomi csak ismételni tudja magát.
Mint írtam elfogult vagyok a xiaomival, de azér például felső kategóriaban nálam sehol nincs ki mix2 is csalódás lett.
Nálam egyébként cdak samsung és xiaomi jöhet szóba már, többi gyártó nekem kapufa lett.
Igen kell a 18:9 display meg b20 stb. Xiaomival is el lennék egy note 5el, de már meg untam a márkát annyim volt belőle és ugyan azt a dizájnt is meg untam.
Lehet fura dolog de nem a számokat kell szajkozni hanem a konkurencia készülékeit. Van már közép kategóriában hasonlóan jó készülék ami nem xiaomi.
Xiaomi cuccban nem csalódtam egy rakat cuccom van tőlük

[ Szerkesztve ]


Duliee
(Jómunkásember)
Blog

Általában a hazai piacot követően elég hamar jönnek a B20 modellek most már, ez szerencsére tendencia, elsődlegesen a hazai és indiai piacot szolgálják ki.

1-2 hónapra rá kb már jönnek a B20 modellek.

De szerintem Redmi 5 és Redmi 5 Plus hamarosan lesz itthon is.

@batai15: 4. helyen vannak világszinten a Xiaomi-ék. Fura dolog lassulásról beszélni....

Megmondom őszintén , én inkább annak örülnék, hogy a középkategóriában nagy példányszámban tudnak készüléket értékesíteni, mert így pénz is lesz.

Nálam a funkció az első, unalom kérdése nem merül fel. Nem érek rá unatkozni ;]

[ Szerkesztve ]


#84490496
(PH! addikt)
Blog

Bocsi a belepofázásért, de a 625 az már inkább alsó kategória lassan... Oké,hogy meg kellett várni a 636-ot,de akkor miért NEM ugyanúgy csinálták,mint a 650 esetében? 660 túl erős lenne.. tudom. Mégis: ha egyszer már meglépték,megtehetnék most is. A másik az ár: szubjektív,de ezekben az árkategóriákban választék van bőven. Vmi kiemelkedő kell és a miui minden,csak nem az ( lásd pl a saját felmérésüket ,amit már szégyen szemre töröltek is...). Kamera? Ebben a kategóriában is vicc a feldolgozott kamera kép. B20. Van egy kazal teló,ami tudja... Sorolhatom napestig,de sztem érted,mit szeretnék mondani. Szerintem ezért "fanyalognak" páran... Mindezekkel együtt érthető és megértem,amit írtok ,bár számomra xiaomi alapból nem játszik.. :). :R


batai15
(PH! félisten)
Blog

Igen így gondolom én is. Ha az árazást nem csak a kategóriákat nézzük, belépő, közép felső akkor az alsóban ugyan nincs, de a közepben van bőven ellenfele, amik általában annyival drágábbak mint amivel többet tudnak.(általában)


neoforce
(fanatikus tag)

Engem a b20 nemérdekel a redmi 3 promba sincs, nem is hiànyzik! Az érdekel hogy ami holnap megjelenik note 5 pro az global roomal lesz e?


Sn00k
(PH! kedvence)

Azt hittem hogy már ezen a szifon majmolason túl vannak. Egy tok jo márka , miért van erre szükség...😕


Duliee
(Jómunkásember)
Blog

Senki nem mondta , hogy ezek valós képek.


szabi__memo
(PH! addikt)

Note 5 starts at $155 and 5 Pro at $217


Donki Hóte
(őstag)

"Nem lesz meglepetés a Redmi Note 5 Pro"

Mármint azon kívül nem lesz meglepetés, hogy nem Redmi Note 5-nek, hanem Note 5 Pro-nak fogják hívni ? :Y


Hunreal
(kvázi-tag)

Nekem csak 1 kérdésem van: PRO diájában miért Adreno 506GPU van, amikor Adreno 509 megy hozzá?
Lásd: Link

[ Szerkesztve ]


szabi__memo
(PH! addikt)

Ne csodálkozzunk ha ebben a remek elnevezés-rendszerben a szaki elírta ;]
De amúgy szemfüles találat


Duliee
(Jómunkásember)
Blog

Az még mindig egy pletyka, nem pedig hivatalos forrás anyaga!

Ezt nem szabadna elfelejteni. Photoshop, 3 perc alatt összerakott valami.


szabi__memo
(PH! addikt)

"These official renders are the real "
A cím is "Leaked official render confirms Redmi Note 5 Pro, Note 5 specs and design"

[ Szerkesztve ]


zol84
(kvázi-tag)

Note 4 tulajként várom a Note 5 prot. Sztem jó lesz. Nemtudom a fanyalgók mit akarnak ennyi pénzért.


Duliee
(Jómunkásember)
Blog

Reggel kiderül minden. ;)


golyós
(őstag)

Pont az ilyen rekeszértékű kamera volt az egyik indok, hogy lecseréljem a Redmi Note 3 Pro-t, pedig az első telefonom volt mi kibírt nálam 23 hónapot. :(


zol84
(kvázi-tag)

Megkérdezhetem hogy mire ?


Donki Hóte
(őstag)

Nemtudom a fanyalgók mit akarnak ennyi pénzért.

Mit akarunk 217 dollár + ÁFA-ért (azaz kb. 75 ezer Ft-ért)?

Azért ennyi pénzért már lehetnek elvárásai az embernek :K


szabi__memo
(PH! addikt)

Én pl nfc-t


Duliee
(Jómunkásember)
Blog

Az inkább 70 ezer akkor, mai dollár árfolyammal számolva.

De ezen is kar matekozni. A webshopok felfogjak nyomni az árakat.

Az a baj, hogy 70-ert olyan elvárásokkal vannak itt nehanyan, hogy irreális...

[ Szerkesztve ]


zol84
(kvázi-tag)

Igen általában S8 szintű soc + kamera.


zol84
(kvázi-tag)

Sajnos Redmikben nincs nfc úgy tudom. Ebben igazad van .


Donki Hóte
(őstag)

Na, erre kiváncsi leszek. Szerintem itthon 70 eFt-ért legfeljebb a 3/32-es változatot lehet majd megkapni a Note 5 Pro-ból.

[ Szerkesztve ]


D@niel
(PH! addikt)
Blog

;] +2


asanotadanob
(tag)

És mi van, ha ez az elnevezés rendszer csak Indiára érvényes? Mindenhol máshol marad a r5 Plus, a 636-os meg síma note lesz? És készítenek mellé egy másik Note Pro-t, ami nem az indiai? Mondjuk SD660-nal? És lesz egy Redmi Note 5A Plus Pro is szerintem a végén.


szabi__memo
(PH! addikt)

Honor 9 lite 3/32 50eFt körül van kint. Van benne nfc és Oreo alapú nem nugat.. nem tudom ez jó vétel e


Donki Hóte
(őstag)

Igen, valószínűleg lesz Note 5, Note 5 Pro, Note 5X, Note 5X Pro, Note 5A Pro, Note 5 Prime, Note 5A Prime, stb. stb., csak győzzük sorolni :D


Duliee
(Jómunkásember)
Blog

Pihenj le :) Majd holnap

üzenetek