üzenetek

hozzászólások


tomboy0013
(PH! kedvence)

Kínán kívül gyanítom ez is erősen túl lesz árazva. A 7.1-ből kiindulva. Még az összes elődből :D

[ Szerkesztve ]


kbyte1024
(PH! addikt)

6.1 6.2 7.izé stb horror áron rakat kaka. Szégyen.

[ Szerkesztve ]


jorgoszka
(tag)

A szégyen az, hogy az árképzést nem értitek, és mindenféle kínai moslékkal hasonlítjátok össze ezeket a telefonokat. Üdv.


Tapsi75
(senior tag)

te nem érted ez is kínai moslék, és Kínában jóval olcsóbban árulják mire ideér lesz horror ára

a samsung lg sony és iphone nem kínai aztán vannak még a tajvaniak (az is kínai) meg van a kínai kínai, ott is van A brand meg B brand meg a dzsunka gyártók, akkor most melyik a moslék kínai?

[ Szerkesztve ]


K0vasz
(tag)

úgy látom, most kell telefont venni még gyorsan, amíg van notch- meg kameralyuk-mentes telefon, aztán azzal átvészelni ezt a pár évet, amíg meg nem oldják a kijelző mögé rejtést...


cezarlacrone
(fanatikus tag)

:) Jaja. Vagy kukázni a szelfi kamerát. :D

[ Szerkesztve ]


janeszgol
(PH! kedvence)

Néha logikátlan az árazás, de beáll az. Pl a kedvencem a 7 Plus drágább volt a 8-nál, de gyorsan leesett 110-130 ezer ft közé és úgy már megérte.


tomboy0013
(PH! kedvence)

Nem értjük, hogy a kínai árra csak úgy rátolnak "pár dollárt" és úgy adják ki Eu-ban. Szerintem inkább tájékozatlan vagy, ennyiről van szó. És mellé még a szád is nagy, senki nem hasonlította semmihez de örülünk hogy te fejben ezt is megtetted, tehát tulajdonképpen magaddal diskurálsz. :D


Mik76
(fanatikus tag)

Amen.


Postas99
(senior tag)

Ne féljetek, majd ez is optimalizálatlan lesz mindegy milyen proci van benne, vacak lencsével és béna képalkotási algoritmussal. A többiről nem érdemes szót ejteni.


tomboy0013
(PH! kedvence)

Lottó számok jöhetnek privatba. Köszi ;]


MrOomen
(újonc)

Ez már csak azért sem igaz, mert a nyitó ára volt 135 ezer. (8-as nyitó ára 200 volt, most 160). Mostanra 130 (ajjaj 5 ezer mínusz 🙄), de most is akciós 100-ért a 7 Plus.


janeszgol
(PH! kedvence)

Ja igen, rosszul emlékeztem. A 7 Plus idején a 8 volt 160k és a 7 Plus meg 135k.


atike
(PH! nagyúr)

Amúgy durva, hogy milyen rövid idő alatt árasztották el a piacot a mindenféle modellel (alapverzió, .1, plusz...) Nem semmi. Csak mehetnének már felfelé is a kategóriában. Na majd a 9...

üzenetek