Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


sheratan
(Jómunkásember)
Blog

Ja, és a fekvőrendőr nem lóg be az utadba, hanem az eredetileg magasabb úttestet vékonyították a fekvőrendőr előtt és után el, hogy több hely legyen? :N

Az a baj, hogy szerinted a kijelző a notch alatt kezdődik, de ez nem igaz, mert a kijelző ott kezdődik, ahol a tartalom. Abba pedig beletartozik az állapotsáv is, és annak a közepét elfoglalja a notch.

Az egy dolog, hogy iOS nem jeleníti meg az értesítéseket (elég nagy hülyeségnek is tartom ezt amúgy, nekem jobban hiányoznának, mint az óra mondjuk), de Android igen, és kellenek is oda. Ezért Androidon belóg a hasznos tartalomba a notch sajnos, és éppen ezért egy nagy marhaság az alkalmazása.


ghiottone
(PH! kedvence)
Blog

+1 :C


Dr. 444Hertz
(PH! addikt)
Blog

Lásd: instacelebek, fbp*csák stb.


Snowy_owl
(senior tag)
Blog

Nem leszólni akarartam a szenzorszigetet, mert már szavaztam és szerintem úgy hülyeség ahogy van, az meg méginkább hogy még utánozzák is. Megmaradhatott volna az iPhone X kiváltságának de valahol valakinek eldurrant az agya, és most minden prémium márkától a moslékig másolja,és maga az android is beleáll. Ekkora hülyeség nem mostanában fordult elő a mobiliparban. De biztos lecsng ez is mint annyi más trend, de akkor is világ fa****gának tartom ezt a notchozást. Nem értem hogy miért kell ez, ennyire kezd kifújni a mobilipar?

[ Szerkesztve ]


janeszgol
(PH! kedvence)

Az enyem is C-s. Remelem ezt semmilyen hiba nem erinti. Majd hetvegen utana nezek. Eltettem emlekbe (egy 3-as es egy 5-os mellett), fel evet hasznalt, 2016-os vasarlasu (Euronics). Bizom benne, hogy ez javitott szeria. Nalam a Galaxy Note-ok az okoseszkozok csucsragadozoi. Ragaszkodom hozzajuk.

[ Szerkesztve ]


wesder
(PH! kedvence)
Blog

Alcatel megoldást kell választani. Fent kis káva, másik három oldal kávamentes. Problem solved.


<Adamsky>
(PH! kedvence)

Most hagyjuk az iOS-t! A notch igenis belelóg a notifaction ill. status bar-ba. Gyakorlatilag úgy próbál többet mutatni, hogy az ember kevesebb infót lát.


Bossyy
(tag)

Közkeletű vélekedés, hogy az Applenek köszönheti az emberiség az okostelefont, de azért ez nem így van. Jóval 2007 előtt is voltak mobileszközökön futó operációs rendszerek (Palm, Win, Symbian, a Blackberry szinsztémája stb.) Még csak érintőképernyő sem kell hozzá. Egy régi Symbian 60-as (pl. N95)nyomógombos Nokia is hozza az okostelefon minden ismérvét.
Nem vitatom az Apple érdemeit, mert valóban sokat tettek hozzá a mobiliparhoz, csak rávilágítottam, hogy sok szerintem értelmetlen dolgot is letettek az asztalra. És mivel sikeresek, így másolják őket.


Dr. 444Hertz
(PH! addikt)
Blog

A Sony lefizette az összes gyártót, hogy az emberek felfigyeljenek a hagyományos kinézetű Xperia készülékekre ;]


Ricardo
(PH! félisten)

Lehet sokféleképpen magyarázni a dolgokokat, de attól még nem lesz elegánsabb ez a megoldás.
ha a tartalom a notch alatt kezdődik akkor akár lehetne felül keret is, hiszen kihasználatlan a terület, ha meg a tartalom kiér a notch mellé, akkor meg kitakar a sziget. Ilyenkor a végeredmény szempontjából mindegy, hogy a notch lóg bele a képbe, vagy a kép ér fel a notch mellé.

Itt egy példa. Nagyon jól néz ki a kép teteje. :U

[link]


beyruth82
(őstag)

Értelmetlen ez a trend és az hogy ennyire másolják ami ennyire megosztó az meg érthetetlen.De belelóg az a notch a képernyőbe másrészt az iphone x-nél legalább cserébe alul tényleg alig van káva míg az androidos koppintasokon alul ugyan úgy vastagabb kava van hiaba a notch.A marhaságot koppintják de az egyetlen pozitívumot benne azt nem.Az alsó káva az marad!Elképesztő!
Szerintem evvel most nagyon mellényúltak.Lehet abból indulnak ki hogy tavaly a 18:9-es képarány sikeres lett és mindenki átállt rá,arra számítanak ez a notch esetében is így lesz.

[ Szerkesztve ]


DjFlanker
(tag)

A címért és a fejezetcímekért jár egy virtuális sör :)


Snowy_owl
(senior tag)
Blog

Nekem eddig nem volt hasonlóan nagy készülékem mint a Note, sőt inkább az 5" alattiak tetszettek. Most is a Note mellette van egy S7 amit eddig nagynak gondoltam, most meg olyan irtó picinek látszik és érződik. Viszont nekem most a nagyobb kijelző jobban bejön, kevesebbet kell vakoskodni, csak mégis sokat bámulom, hátha később vakulok meg.


szucsy89
(tag)

Áruld már el nekem, hogy mi a valódi haszna a notchnak, szemben pl. az S8-S9 megoldásával, ahol felül egy-egy vékony sáv van hagyva, bevágás nélkül.


ollie
(MODERÁTOR)
Blog

A nano SIM meg a cserélhetetlen akkumulátor értelmes újítás volt, mindkettő hozzájárult ahhoz, hogy kompaktabbá váljanak a telefonok.


aelod
(PH! kedvence)

Ha és amennyiben egy 5.5, vagy 5.9"-os telefont kompaktnak lehet tekinteni.


MikeWazowski
(őstag)

Az a szavazás a végén baromi profi. Lehetne minden cikk végén, vagy teszt végén egy szavazás. Esetleg egy weekend poll. Szerintem feldobná az oldalt is.


EclipseGT
(PH! addikt)

Ne nagyíts bele a képbe se, mert hülyeség. Hisz az se 18:9-ben készült. :D


griffin90
(újonc)

screenshot ezeken a telefonokon milyen eredményt hoz? egyrészt a notch amit kitakar, az akkor fekete? másrészt a lekerekített sarkok szintén fekete sapkákat eredményeznek a kijelző négy sarkánál?
azon elmélet alapján, hogy nem a kijelző része a notch, ott egy otromba fekete folt kell, hogy legyen... pfejj :D :O

[ Szerkesztve ]


monti0222w
(PH! addikt)

Tavaly meglépte a Meizu Pro 7-tel.

[ Szerkesztve ]

üzenetek