Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


nozs23
(tag)

Nekem bejön, főleg dark modeban. Az pedig dicséretes, hogy a használhatóságra helyezték a hangsúlyt. És a kevés android felületek egyike, ami nem próbál kétségbeesetten úgy kinézni az iOS.


kelly416
(PH! kedvence)

Képesek fél napot elnézegetni lengyelül, oroszul, akármilyen érthetetlen nyelven, ahogy kindert bontogatnak és rettenetesen gagyi módon "játszanak" a figurákkal a kamera előtt, de egy jó cica-egér csihi-puhi amin röhögni is lehet, az nem kell. Én sem értem. Mondjuk legalább Bud Spencer filmek és a Rendőrakadémia betalált most, úgyhogy van még remény. :D


3mb3r
(tag)

Gyerekek terén nálunk is ugyanez a helyzet 😉


3mb3r
(tag)

A témához hozzászólva, nekem s9-em van és ez a formavilág szerintem eddig a legjobb. Szerintem a lyukasztgatás helyett inkább valami egyedi megoldáson kellene gondolkodniuk és itt nem a külsőségekre gondolok, hanem valami olyan pluszt adni, amitől megjön az emberek "étvágya".
Nem tudom az új OS milyen lesz, de jelenleg szerintem a samu rendszere a legbarátságosabb - mondom ezt úgy, hogy régen ki nem állhattam.

[ Szerkesztve ]


kelly416
(PH! kedvence)

Ugyanígy vagyok. Régebb utáltam, de a legtöbb UI-t vagy utáltam, vagy untam legalább. Meg vettem a nova-t is, csak ne kelljen minden gagyi launchert nézni, erre most az A8-at úgy használom, ahogy a Samu megalkotta. Még a bill-t sem cseréltem le google bill-re, pedig au elmúlt 2-2,5 évben szinte csak azt használtam. Mostanra elérte a Samu azt, hogy jó is, nem csak hype lengi körül, ráadásul a szenzorsziget vonatra sem ültek fel, amiért részemről nagy piros pont jár.


EclipseGT
(PH! addikt)

Nugat óta nekem is nagyon bejön a Samu felülete. Sony-ra állandóan pakolgattam a launcher-eket, mert döb unalom volt a gyári felület, de erre a telóra még soha nem tettem fel egyet sem.
Témákat, ikonokat gyakran cserélgetek, de mást nem.


3mb3r
(tag)

Nekem is a témákban és az ikonokban kimerül a dolog 🙂
A samu gyári (letölthető) zenelejátszója az egyetlen, amit nem cseréltem le, mert olyan, amilyennek lennie kell. Ilyen apróságok miatt szeretem a rendszert, meg tegyük hozzá, hogy már nincs telepakolva minden szirsz@rral, amit le sem lehet törölni. Felhasználóbarát lett szerintem.
A külső is teljesen rendben van, ezért kellene szerintem inkább samsungosra venni a fejlesztéseket és nem beállni a sorba.
Mióta minden gyártó az Apple legújabb fingását hajkurássza, olyan lett a mobilpiac, mint egy szekta és ez elég szomorú.


Chaser
(Jómunkásember)
Blog

Ahogy mondod:)


EclipseGT
(PH! addikt)

Zenelejátszóról nem tudok nyilatkozni, mert kizárólag Spotify-t használok, de a többivel egyetértek.
Remélem a New Infinity hamarosan visszaköszön valamelyik mobiljukban. Addig marad az S8+, vagy ha nagyon eldurvulnak design téren, akkor újítok ősz környékén egy Note 9-et. Azzal már kihúzom addig, amíg megoldják a kompromisszummentes teljes előlapos képernyőt. Úgyis az a cél minden gyártónál.
A notch, lyukak csak időhúzásra szolgáló félmegoldások.


petymeg
(PH! addikt)

Azért ennek az alul-felül nulla kávának nem vagyok híve, fektetett nézetben simán meg lehet nyomni véletlenül. Inkább lenne fent és lent fél cm káva amibe belefér sztereó hangszóróját


Mr.Grincs
(PH! kedvence)

Nekem bejön ez a formaterv, jobban mint noccsos készülékek. :B


3mb3r
(tag)

Teljesen igazad van.


3mb3r
(tag)

Zenelejátszót úgy értettem és emeltem ki, hogy eddig minden gyártónál le kellett cserélnem, mert olyan alap dolog nem volt egyik gyári lejátszóban sem, hogy mappa nézetben ne abc sorrendben rakja be a zenéket, hanem ahogy azok a mappákban vannak. Beállítási lehetőség sem volt. Az ilyen kis apróságok tesznek szerethetővé egy terméket.


Remusz911
(PH! kedvence)

Zenelejátszóból Poweramp-ot próbáld ki.


3mb3r
(tag)

Eddig Pi zenelejátszót használtam, az jött be a legjobban, de köszi a tippet, kipróbálom ;)


Millerchris
(tag)

Véletlenül hogy lehet megmutatni? :D


ak76
(senior tag)

Micsoda izgalmak...(ásít)


3mb3r
(tag)

A mobiltelefon (még ha okos is) egy használati eszköz, ahol a fukcionalitáson és a kezelhetőségen kellene lenni a hangsúlynak, nem a külsőségeken. A telefon belső értékeinek az innovációjára kellene törekedni, nem a lyukakkal, meg a hajtogatással foglalkozni. Nem is értem, mit vár sok ember, mit lehet még kezdeni egy lapos téglával, hogy az még használható is maradjon.
Bár lehet, hogy egyedül vagyok a véleményemmel :F

[ Szerkesztve ]


Chaser
(Jómunkásember)
Blog

nem vagy egyedül, a sok agyondiplomázottnak' az ánuszába kellene felnyomni a noccsos' meg lyukasztott zöldségeket amit leokéztak
vmelyik telefonnál olvastam nemrég h kijelzőbe épített fps szenzor, közép v felsőkategóriás fon, legtöbb esetben működik...lol ( : az 50e-s telefonomnál 100% aránnyal működik a hagyományos
annyit nem ad ki az eszik, hiába tüntetik el a keretet, azt a nyomorult telefont meg is kell fogni valahol, ez csak hype, nem tudnak már mit kitalálni a csoda sok kamerás hülyeségeken kívül, marad a kijelző arány növelése - az is hatalmas amikor kidudorodik a hátlap síkjából a kamera, fergeteges -

szerk:
a oneplus6t-nél van ez a kijelzős szenzor, 200e-ért hatalmas h nem megfelő hatékonysággal működik ((( : - megfelelő = 100% -

[ Szerkesztve ]


Remusz911
(PH! kedvence)

Egyetértek, elég izzadságszagúak az új fejlesztések, elvagyok a Topaz Blue S6-osommal. Amit kell azt tudja, ami pedig már felesleges azt már nem. És mutatós.

Ami szerintem azért jó fejlesztés, hogy javultak a kamerás képességek éjszakai fotók esetében, az azért jó, főleg aki fiatal és bulizik. Továbbá azért a processzorok is gyorsultak, az Androidnak sosem elég a proci, ez is jó.

De hogy beszkennel az arcodat, meg notch, meg nincs jack, szerintem a keret nélküliség se feltétlen előny, elveszik a karakter.

üzenetek