10 millió felett jár a Huawei P9

A Huawei-t akkor sem kell félteni, ha elsőre igencsak merész célokat tűz ki. Idén például másodjára jött össze egy évben 100 millió mobil leszállítása, ráadásul már októberben, nem kis részben a P-szériának és persze az olcsóbb Honoroknak köszönhetően. Az év végére is maradt puskapor: céges logóval a Mate 9 és Porsche Design luxusváltozata borzolta a kedélyeket, a szub-brand pedig a mindenhol ívelt Honor Magickel búcsúztatja 2016-ot.

Ikertestvérek: a Huawei P9 a nagyobbra nőtt P9 Plus felett pihen
Ikertestvérek: a Huawei P9 a nagyobbra nőtt P9 Plus felett pihen [+]

A sencseniek 2016-os palettájának kétségtelenül a P9 és a phablet méretű P9 Plus volt a gerince, és Richard Yu vezérigazgató büszkén jelentette be, hogy a Leica összefogásával megalkotott, dupla hátlapi kamerás duó átlépte a 10 milliós bűvös határt. Jegyezzük meg, ez a gyártósorokról útnak indított, azaz a leszállított adatot és nem az eladásokat jelzi.


Állítólag ívelt kijelzős variánsa is lesz a P10-nek. Forrás: GizmoChina [+]

A P9 karrierjének első hat hetében egyébként mindjárt 2,6 millió darabot leszállítottak, és a lendület kitartott, emellett a szakmai elismerés és a díjak sem maradtak el. Céges szinten, a harmadik negyedévben sikerült 33,6 millió okostelefont leszállítani, ami 23%-kal több, mint tavaly ugyanekkor. Jövőre a P10 veheti át az előd vezérszerepét a sencsenieknél, és már most ígéretes pletykákat hallani.

Azóta történt

  • Kiszivárgott a Huawei P10-széria árazása

    Megannyi renderkép és érdekes információ után valószínűleg az is kiderült, ami nagyon sokakat érdekel: mennyit kell majd fizetni egy P10-ért?

  • Huawei P10 - pisztácia nem is volt

    Nagyon jól sikerült a Huawei új, kompakt csúcsmobilja, az előd eleve nagyon magasra tette a mércét, a változások pedig olyan pontokon érkeztek, ahol szükséges is volt.

  • 12 millió felett a Huawei P9

    A tavalyi okostelefon és phablet kiszerelése még mindig jól fogy, immáron 12 milliónál jár az eladási mutatójuk.

Előzmények

  • It's a Kind of Magic! Itt a Honor szupertelefon

    Ívelt kijelző, sajátos forma, mesterséges intelligencia és szupergyors töltés bizonyítja: nem csak a Huawei, a Honor márka is elő tud rukkolni különlegességekkel.

  • Huawei P9 Plus - nyomós ok

    Nyomásérzékelős előlappal, AMOLED kijelzővel, 64 gigabájtos tárolóval és nagyobb akkumulátorral támad a phabletes P9, ám az Erő legyen azzal, aki az árcédulát meglátja.

  • Huawei P9 - 9 pont, feketén-fehéren

    A színes és monokróm szenzorral is rögzítő, dupla Leica kamerás P9 a Huawei eddigi legjobbja, és a Kirin 955-ös SoC is hozza a csúcssebességet a mutatós készülékházban.

Hirdetés