Kiszivárgott a Huawei P10-széria árazása

Rengeteg képet láttunk már arról a Huawei P10-párosról, ami várhatóan pisztácia-zöld és lila színben is megvehető lesz, az viszont még egyszer sem került szóba, hogy mennyiért. A kínai forrásból érkezett, vélhetően hivatalos prezentációból származó kép azonban erre is választ ad: Kínában várhatóan 3488 jüan, azaz 146 000 forint lesz a legkevesebb pénz, amiért P10-et, egész pontosan 4/32 gigabájtos variánst lehet venni. Ugyanez a felszereltség 64 gigabájtos tárolóval már 171 000 forint környékére várható, ha pedig a 6/128-as csúcsváltozatot szeretnénk használni, akkor közel 200 000 forint lesz a végösszeg.

Kínai forrásból, jüanban megadva látjuk a várható árakat
Kínai forrásból, jüanban megadva látjuk a várható árakat [+]

A P10 Plus még drágább lesz: 4/64 gigabájtos felszereltséggel is 210 000 forint környékén alakul az ára, 6/128-as kivitelben pedig 5688 jüant, azaz közel 240 000 forintot kell érte majd fizetni Kínában. A készülékek elképzelhetően a közeljövőben megrendezésre kerülő MWC-n startolnak el, de az sem kizárt, hogy a tavasz folyamán különálló eseményt szentelnek a csúcsmobiloknak.

Azóta történt

Előzmények

  • Pisztácia zöld és lila Huawei P10 is érkezhet

    A kiszivárgott információk listáját most színvariációk bővítik, összesen ötféle P10 érkezhet festés szerint. Állítólag egyik sem lesz olcsó.

  • 10 millió felett jár a Huawei P9

    Komoly mérföldkővel zárja az évet az egyébként is remek 2016-ot produkáló Huawei: zászlóshajó párjából már nyolcszámjegyű darab került leszállításra.

  • Új renderképek a Huawei P10-ről

    A napokban már felmerült, hogy a Huawei jövő évi csúcskészüléke ívelt kijelzős kialakítást kaphat, amit a mai renderek is megerősíteni látszanak.

  • Ívelt kijelzős Huawei P10 is esélyes

    A renderképek alapján a Huawei idei csúcskészülékének utódja ívelt kijelzővel is elérhető lesz a hagyományos kialakítású alapmodell mellett.

Hirdetés