10 millió Mi-3-at szállított le a Xiaomi

Néhány napja szellőztette meg a Xiaomi, hogy 2014 első félévében több telefont adtak el, mint az egész 2013-as évben összesen, most pedig egy újabb meghökkentő adattal örvendeztették meg a felhasználókat. A kínai gyártó a Mi-3 leszállításainak tekintetében átlépte a 10 milliós számot, ami a tavaly szeptemberben bejelentett készüléktől kiváló teljesítménynek számít. Az eredményről cég vezérigazgatója, Lei Jun mesélt büszkén, aki a mérföldkő elérését egy arany színű változat bejelentésével ünnepelte.

Az új variáns egyelőre még csak Kínában kapható, ám hamarosan a többi országban is elérhető lesz, ahol Xiaomi telefonokat hivatalosan árulnak, a remény pedig továbbra is él, hogy egyszer az öreg kontinensre is forgalmazni kezdi a készüléket a vállalat. A távol-keleti országban mindenesetre jelenleg 1499 jüanért, azaz nagyjából 55 ezer forintért lehet megvásárolni a 16 GB tárhellyel rendelkező változatot, ami a telefon specifikációját figyelembe véve kimondottan jó ajánlatnak tűnik.

Azóta történt

  • Mától vásárolható meg a Xiaomi Mi-4

    Megindult Kínában a Xiaomi új csúcsmodelljének értékesítése, a fémházas Mi-4 nemzetközi premierjére azonban még várni kell.

Előzmények

  • Xiaomi Redmi 1s - pirospacsi

    Azt mondják, hogy a Xiaomi a kínai Apple. Azért ez persze nincs így, de a MIUI rendszer valóban igen kezes, miközben a Redmi 1s ára még kötelező terhek megfizetése után is versenyképes.

  • Xiaomi Hongmi - vörös rizs

    A Xiaomi csúcsmodellje után a középkategóriába szánt Hongmi is látogatást tett nálunk. Vajon az olcsóbbik modell is olyan vonzó, mint a MI-3?

  • Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak

    Igazi csemege került a szerkesztőségbe. A kínai Xiaomi csúcstelefonja, a MI-3 nem mindennapi teljesítményt nyújt és persze mi leginkább csak álmodozhatunk róla.

  • Xiaomi MI-2 - lehetetlen küldetés

    Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi újdonsága, napjaink legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.

Hirdetés