4 GB memóriával érkezhet a Meizu MX4 Pro

Múlt héten leplezte le a Meizu a soron következő csúcskészülékének első változatát, az MX4-et, de már nyáron hallani lehetett olyan pletykákat, hogy érkezhet egy annál is erősebb Pro változat. Az MX4 specifikációi sem gyengék az 5,36 hüvelykes, 1152 x 1920 pixeles IPS kijelzővel, a bivalyerős MediaTek 6595-ös nyolcmagos GPU-val és a 20,7 megapixeles Sony IMX kamerával, de a Pro változat friss információk szerint erre is rálicitál.

4 gigabájt memóriával érkezhet a Meizu MX4 Pro

Ha a kiszivárgott specifikációtáblázatnak hihetünk, az MX4 Pro mobilos fronton rekordnak számító 4 gigabájt rendszermemóriával érkezhet, valamint egy meg nem nevezett, vélhetőleg big.LITTLE architektúrájú rendszerchippel, amely a fentiek szerint négy 2,6 gigahertzes A17 és négy 2,1 gigahertzes A15 maggal érkezhet. A táblázat további érdekessége a 13 megapixeles előlapi kamera, valamint a QHD-től valamelyest eltérő, 2502 x 1536 pixeles megjelenítő, amelynek 5,4 hüvelyk lehet az képátlója. Az MX4 Pro 74,1 x 143 x 7,9 milliméteres házzal érkezhet. Hogy mikor, és hogy a fentiekből mennyi igaz, egyelőre nem tudni.

Azóta történt

Előzmények

  • Bemutatkozott a Meizu MX4

    Újgenerációs hardverével, nagyfelbontású kamerájával, vékony oldalkereteivel és és kellemes árával igazán nagyot szólhat a Meizu új zászlóshajója.

  • Meizu MX4 – kétféle kiadásban

    Közel ötvenháromezer pontos eredménnyel tűnt fel az AnTuTu sebességmérő szoftver katalógusában a Meizu MX4 gyengébbik kiadása.

  • Meizu MX4 – QHD+ kijelzővel?

    Közel négymillió képpontból építkező kijelzőről árulkodik a Meizu idei csúcsmodelljének megszellőztetett képernyőfotója.

  • Szeptember 2-án érkezik a Meizu MX4

    Tovább bővül a szeptemberi újdonságok sora, ezúttal a kínai gyártó jelentette be saját eseményének időpontját.

Hirdetés