Hirdetés

4 GB RAM-mal és 13 MP-es kamerával jöhet a Honor 7

A Honor 6 nagy sikernek örvendett, kiváló ár/érték aránya miatt tőlünk is megkapta a különösen ajánlott plecsnit, ami igen ritka kiváltságnak számít manapság. Nem véletlen, hogy készül az utód, amiből kétféle verzió láthat napvilágot, az egyik versenyzőt júniusban, a csúcsmodellt júliusban leplezheti le a vállalat. A két mobilban közös lesz, hogy a repülőgépeknél is használt alumínium burkolatot kapnak, így mindenképpen minőségi termékekre lehet számítani, melyek specifikáció terén különböznek egy kicsit egymástól.

Az 5 hüvelykes, Full HD felbontású megjelenítő és a Kirin 935 chipset mindkét verziónál adott lesz, ám amíg a visszafogottabb variáns 3 GB RAM-ot és 16 GB tárhelyet kap, addig a zászlóshajó már 4 GB-nyi rendszermemóriával és 16 GB-os adattárolóval érkezik, arról viszont nincs még hír, hogy lesz-e microSD bővíthetőség (16 GB mellett semmiképpen nem ártana). A hátlapra egy 13 megapixeles, optikai képstabilizátorral rendelkező kamera kerül, az energiaforrást egy 3280 mAh-s akkumulátor biztosítja majd. Az Android 5.0 Lollipop rendszerre épülő, Emotion UI 3.0 felületet futtató készülékek előzetes költségek nélkül átszámolva várhatóan 322 és 435 dolláros, vagyis 90 illetve 122 ezer forintos áron kerülnek majd forgalomba, amivel megint csak jó eséllyel pályáznak majd a kiváló minősítés címére.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

  • Ujjlenyomat-olvasó is lesz a Honor 7-ben

    A kínaiak csúcstelefonjáról már több dolgot megtudhattunk, a TENAA jóváhagyása viszont arról is árulkodik, hogy biometrikus azonosító is kerül a készülékbe.

Előzmények

  • Honor 6 Plus - fókuszban a fókusz

    A remekül sikerült Honor 6 nagy testvére több egy phablet méretű variánsnál, a hátlapon például nem egy, hanem két kamera felel a remek képminőségért.

  • Honor 3C - időutazás

    HD kijelző és 2 gigabájt RAM az egyik oldalon, öregedő rendszerchip és régi Android főverzió a másikon – íme a Honor megfizethető középkategóriása.

  • Honor 6 - becsületbeli ügy

    Új márkát hozott létre a Huawei, Európában és hazánkban is kapható már a Honor 6, ami újfajta értékesítési modellel próbál vásárlókat szerezni. És erre minden esélyük meg is van.

  • Több tiszteletet a Huawei-nek, itt a Honor!

    Berlinben mutatta be a gyártó azt a két készüléket, amelyek egy új brand első modelljei. A Honor 6 és a 3C már Ázsiában debütáltak, Európában is nélkülözik a telefonok a Huawei nevet.

Hirdetés