Ujjlenyomat-olvasó is lesz a Honor 7-ben

Lényegében április óta szivárognak képek és hírek a Honor következő csúcsmodelljéről. A legújabb információk a TENAA-tól, azaz a kínai hírközlési hatóságtól származnak, hiszen ők is jóváhagyták a feltehetően Honor 7 néven forgalomba kerülő gépet. A leírás szerint az újdonságba már egy ujjlenyomat-olvasó is kerül, ami szinte teljesen ugyanolyan kialakítással rendelkezik majd, mint a Huawei Ascent Mate7 biometrikus azonosítója. A TENAA egyébként a fém házat is megerősítette, valamint most már az is szinte biztosnak mondható, hogy a masina valamennyi 4G/LTE hálózatot támogatni fogja.


[+]

A Honor 7 minden téren a felső kategóriát képviseli majd, köszönhetően az 5 hüvelykes Full HD kijelzőnek, valamint a nyolcmagos processzorral ellátott Kirin 935 chipsetnek. Kétféle változatban lesz elérhető a mobil, közös bennük a 13 megapixeles hátlapi kamera és a 3280 mAh kapacitású akkumulátor, különbség viszont az, hogy az erősebb változatban 4 GB RAM és 64 GB-os belső tárhely lesz, a kicsit visszafogottabb variáns pedig 3 GB-nyi rendszermemóriával és 16 GB-os adattárolóval érkezik. A június 8-án leleplezésre kerülő újdonságok kezdőára 322 dollár, vagyis körülbelül 90 ezer forint lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

  • uleFone Be Touch 2 - homage vagy lopás?

    Nyolcmagos rendszerchip, 3 gigabájt RAM, Full HD kijelző, fémkeret és vállaltan az iPhone 6 Plust megidéző külső – mire megy a fiatal márka a felső-középkategória legjobbjai ellen?

Előzmények

Hirdetés