A HTC január elején utat mutat

Az év a szokásos módon mindjárt a Las Vegas-i CES tech kiállítással kezdődik, ahol természetesen stábunk is ott lesz, és jó eséllyel a nagynevű HTC is. Logikus volna azt gondolni, hogy ha valamit bemutatni készül 2017 elején – például a HTC X10-et – a nevadai sivatag közepén épült kaszinói városban teszi. Ez egyelőre még kérdéses, az viszont biztos, hogy egy vagy több terméket egy későbbi időpontra tartogat.


[+]

A fenti meghívó több tech portálnak is megérkezett, bár csak annyi derül ki róla, hogy január 12-én lesz a jeles esemény, méghozzá Neked (for U) címezve, ami valami üzleti megoldás helyett talán végfelhasználói kütyükre utalhat. A mobilok mellett a HTC mostanság a Vive VR-rendszerre is erősen rágyúr, a fenti, kék háttérből kirajzolódó felhők alapján pedig valami cloud service sem kizárt, mindenesetre okosabbak majd 2017 elején leszünk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • Helio P10-zel érkezhet a HTC X10

    Nem fog lóerőcsatát nyerni a HTC One X9 folytatása, viszont kedvező árazással mutatkozhat be néhány hét múlva.

  • Három új HTC mobilról derültek ki információk

    Az X10 a felsőbb, a Desire 650 az alsóbb kategóriákban hódíthat, míg az evo a HTC Bolt nemzetközi variánsa lehet.

  • Okostelefonos kamerateszt (2016)

    Kilenc mobil száll versenybe a legjobb okostelefonos kamera címéért. Vajon a nagy nevek szoros csatáját hozza az összecsapás, vagy fű alatt kúszik be a győztes?

  • HTC 10 - tízpróba

    A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.

Hirdetés