Helio P10-zel érkezhet a HTC X10

Mostanság volt pár érdekes húzása a HTC-nek, ilyen volt a kinti, rettenetes hidegben melegséget sugárzó, Snapdragon 810-es Bolt / evo, vagy a még régebbi, Snapdragon 400-as SoC-t használó Desire 650, biztos maradt ezekből néhány a tajvaniak padlásán. A HTC One X9 folytatása ezeknél szerencsére frissebb hardverrel érkezhet, noha a friss kínai pletykák által megnevezett Helio P10 így sem jelent igazi előrelépést a tavalyi X10-hez képest, sőt: 3D grafikus tesztekben visszalépést.

Kicsit csúszós, kicsit nagy, de legalább a vezérlőgombok nem a képernyőn helyezkednek el
Kínai források szerint Helio P10-zel érkezik az itt látható One X9 folytatása [+]

A One középtagot elhagyó HTC X10 ugyanakkor olcsóbb lehet a mydriveres forrás szerint az elődmodellnél: 2000 jüanért kerülhet a Kínai Népköztársaságban a boltok polcaira. Cserében fémházas masina járhat 5,5 hüvelykes, Full HD-s megjelenítővel, 3 igabájt RAM és 13 megapixeles kamera. A forrás januárra tippeli az ázsiai bemutatót.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

  • A HTC január elején utat mutat

    Hatalmas U betű jelzi a HTC poszterén, hogy valami(k)ről 2017. január 12-én lehull a lepel.

  • Valamire készül a HTC

    Több említésre méltó dolog is folyamatban van a HTC háza táján: új készülék(ek), ipari és gyátókapacitás átszervezés, miegymás.

Előzmények

  • Okostelefonos kamerateszt (2016)

    Kilenc mobil száll versenybe a legjobb okostelefonos kamera címéért. Vajon a nagy nevek szoros csatáját hozza az összecsapás, vagy fű alatt kúszik be a győztes?

  • HTC 10 - tízpróba

    A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.

  • HTC One X9 dual sim - útikalauz rossz irányba

    A tajvaniak decemberben bemutatkozó készüléke egész jó középkategóriás mobil, szerethető rendszersebességgel, ám sem az üzemidő, sem a kamera, sem az árazás nem viszi előre.

  • HTC One A9 - arany(áras) középút

    Újabb készülék visszhangját határozzák meg bizonyos formai hasonlóságok, pedig bőven vannak az A9-nek érdemei. Az árazást viszont nagyon, de nagyon elmérték.

Hirdetés