A HTC U lehet a tajvaniak 2017-es zászlóshajója

Ha a Kedves Olvasó éppen a tegnap publikált HTC U Play tesztünk élményeinek hatása alatt kívánja megítélni az alább olvasható pletykákat, ne tegye – ugyan az 5,2 hüvelykes, üvegházas, jack portot elhagyó mobilt több népszerűtlen döntés húzta le, abszolút prémiumkategóriás terméket igazán jól tudnak a tajvaniak alkotni, és ígéretesek a friss hírek is. A VentureBeat úgy tudja, a HTC 10 tulajdonképpeni folytatása ehhez az üveg hátlapos családhoz csatlakozik majd, méghozzá 5,5 hüvelykes képátlóval, így képezve átmenetet a U Play és a U Ultra között. Ha pedig a HTC 10 név egyszerű volt, ezen is sikerülhet tovább faragni: a 2017-es csúcsmodellt egyszerűen U-nak nevezhetik. HTC U.

A publikáció belső embere 2560 x 1440 pixeles megjelenítőre és 7.1-es Android főverzióra számít, a gépházban pedig a Snapdragon 835 tehet jó szolgálatot. Ugyanarról a phabletről lehet egyébként szó, amely HTC Ocean munkanévvel már korábban kiszivárgott, és amelyet részben a fém oldalkeretet végigsimítva is vezérelni lehetne – ennek állítólag Edge Sense lesz a neve. A Sense UI verzió 9-es sorozatszámot kaphat, az előlapi kamera Sony IMX362-es (12 megapixel), a hátlapi IMX351-es (16 megapixel), a tároló pedig 64 vagy 128 gigabájtos lehet, kiszerelés szerint. A VentureBeat április közepére tippeli a bemutatót és május elejére a piacra kerülést. Már ha lesz elég a Snapdragon 835-ből.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • HTC U Play - U, de drága

    Nincs a piacon helye egy középkategóriás hardverű mobilnak 160 ezerért, 3,5 milliméteres port és előlapi BoomSound hangszórópár nélkül. A kutya ugat, a HTC pedig halad – a lejtőn lefelé.

  • Valamire készül a HTC

    Több említésre méltó dolog is folyamatban van a HTC háza táján: új készülék(ek), ipari és gyátókapacitás átszervezés, miegymás.

  • Frissítve! Európában is elindult a HTC 10 frissítése. Majd ismét leállt.

    Az Egyesült Királyságban már elindult a HTC 10 7.0-s frissítése, hamarosan pedig a többi európai készülékre is érkezik.

  • Okostelefonos kamerateszt (2016)

    Kilenc mobil száll versenybe a legjobb okostelefonos kamera címéért. Vajon a nagy nevek szoros csatáját hozza az összecsapás, vagy fű alatt kúszik be a győztes?

Hirdetés