Hirdetés

Európában is elindult a HTC 10 frissítése. Majd ismét leállt.

Update: A HTC 10 napokban újra elindított európai frissítése ismét leállt. Az új szoftververzió egyelőre csak a brit független készülékekre érkezett meg OTA frissítés formájában. Technikai okok miatt viszont újra szüneteltetik az Android Nougat elérhetővé tételét, a régió más országai így továbbra is várakozni kényszerülnek. Graham Wheeler, a HTC Termék és Szolgáltatások üzletágának európai, közel-keleti és afrikai régióért felelős igazgatója Twitter bejegyzésben jelezte a problémát, illetve az ebből következő ismételt leállás tényét. A többi készülékről nem esett szó. A következő posztban türelmet kért a gyártó, számításaik szerint valamikor februárban tudják újraindítani a HTC 10 frissítését.

Tovább csúszik a HTC 10 frissítése
Tovább csúszik a HTC 10 frissítése (forrás: Twitter) [+]

Az Egyesült Államokban novemberben elindított Nougat frissítés nem volt teljesen problémamentes, így az európai premierre várni kényszerültünk pár hetet, a brit független HTC 10 készülékek viszont már tölthetik is az Android legújabb főverzióját. Számos, szintén brit felhasználó is jelezte, hogy One M9 készülékükre egy nagyjából 1 GB-os frissítés érkezett, valószínűleg erre a modellre is hamarosan érkezik az új rendszer a régióban.

HTC 10
HTC 10 [+]

A HTC megerősítette, hogy folyamatosan teszik elérhetővé a 7.0-s Androidot, nem csak a csúcskészülékre, de a valamivel visszafogottabb HTC 10 Lifestyle-ra és a One A9-re is. A szolgáltatói készülékek tulajdonosainak azonban továbbra is várakozni kell, első körben a független példányok élvezhetik a 7.0-s alapokra épülő Sense UI újdonságait.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés