Három hetet csúszik a HTC 10 európai Nougat frissítése

Az Egyesült Államokban már november végén megindult a kártyafüggetlen konstrukcióban értékesített HTC 10 mobilok Android Nougat frissítése, az öreg kontinensen azonban továbbra is várakozni kell. Fórumaink szerint a hazai tulajdonosok telefonja sem jelzett még, sőt: a GSM Arena értesülései szerint néhány helyen, ahol már megindult az update, a HTC kénytelen volt azt leállítani.

A kijelző alatti gomb nem nyomható be, érintésérzékeny.
Hamarosan itthon is Android 7.0-s főverzióra vált a HTC 10, bár addig párat kell még aludni [+]

Azt, hogy pontosan mely régiókat érinti a kellemetlen fordulat, nem derül ki a forrásból, a LlabTooFeR Twitter-csatorna értesülései szerint mindenesetre az európai és szolgáltatói HTC 10 tulajoknak valamikor csak az elkövetkező három hét valamelyik napján fut be az update, immáron januári biztonsági csomaggal. Egy kis extra várakozás a stabilabb rendszerért persze megéri.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • Ma indul a HTC 10 nougatos frissítése

    A hálaadás napjára tartogatta a HTC az egyik legjobb idei hírét: megkezdődik a 10 Android 7.0-s frissítése.

  • Okostelefonos kamerateszt (2016)

    Kilenc mobil száll versenybe a legjobb okostelefonos kamera címéért. Vajon a nagy nevek szoros csatáját hozza az összecsapás, vagy fű alatt kúszik be a győztes?

  • HTC 10 - tízpróba

    A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.

Hirdetés