A kamerák számát és a megapixeleket is emeli a Vivo

A Vivo erősen tendál a nemzetközi piacok fel, így érdemes nyomon követni a kínálatot, nem mellesleg jövőre úgyis tele lesznek a márka hirdetéseivel a Labdarúgó VB reklámfelületei. A gyártó annyiban is érdekes, hogy elsőként mutatott be működő prototípust a Qualcomm kijelzőbe épített ujjlenyomat-azonosítójával szerelve, noha az előzetesekkel ellentétben a technológia valószínűleg idén még nem kerül forgalomba a csúcsmodellek esetében sem. Az alternatív képarány viszont igen, ami úgy tűnik, a komolyabb modellek esetében is készpénznek vehető.

A fenti videóban látható, hogy a Vivo X20 sziluettre rendkívül hasonlít a minap bemutatott, középkategóriás Vivo V7+-ra, noha az X20 jóval komolyabb és nagyobb szerkezetnek ígérkezik, egyéb lehetőség hiányában szintén hátlapi ujjlenyomat-olvasóval. A 18:9-es képarányú, 5,8 hüvelykes FHD kijelző mögé Snapdragon 660-as lapka kerülhet 6 GB rendszermemóriával, a hátlapra pedig kettős kamerarendszer. Egyelőre nem tudjuk, hogy milyen kombinációt alkalmaznak majd, a 24 megapixeles szenzor viszont aránylag sokszor feltűnt ahhoz, hogy erősen esélyes legyen, ráadásul nem csak a hátlapi egység esetében, hanem elöl is. Nem elképzelhetetlen, hogy a szintén 24 megapixeles szelfikamera is segédszenzort kap, nem az első dupla előlapi megoldás lenne a Vivótól.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

  • Közeledik a Vivo

    A kínai gyártó komoly energiákat fektet a nemzetközi piacok felé való nyitásba, ez most öt újabb országot jelent, ahol hivatalosan forgalomba kerülnek a készülékek.

Előzmények

Hirdetés