A középkategóriába érkezik az LG X Skin és X5

Bizonyára mindenki nagyon várta már, hogy kiderüljön, milyen telefont akar az LG bemutatni X5 logóval, nem is kellett sokat várni, hogy kiderüljön: egy középkategóriás phabletet. A négymagos, 1,3 GHz-es processzorához 2 gigabájt RAM és 16 gigabájtos bővíthető tárolóegység tartozik, ez nem hangzik túl vérpezsdítően, viszont a hardveres teljesítménye valószínűleg rendben lesz, főleg annak ismeretében, hogy az 5,5 hüvelykes kijelző, amit meg kell dolgoztatnia, csupán 720 x 1280 pixel felbontású. A mobil Android 6.0 Marshmallow rendszert kapott, hátlapjára 13, előlapjára 5 megapixeles kamera került. Jóval vékonyabb, mint társa, az X Power, a 7,2 milliméteres vastagság és a 133 grammos tömeg kimondottan barátságos, viszont nem is kapunk 4000 mAh kapacitású akkumulátort, be kell érnünk 2800 mAh-val.

Bal oldalon az X5, jobb oldalon az X Skin látható, a középső pedig a korábban már bemutatkozott X Power.
Bal oldalon az X5, jobb oldalon az X Skin látható, a középső pedig a korábban már bemutatkozott X Power. [+]

Az X Skin nem teljesen új telefon, X Style néven már bemutatkozott a szomszédos Ukrajnában néhány héttel ezelőtt, így egyáltalán nem lehetünk meglepődve sem a külső adottságain, sem a belső tulajdonságain: Snapdragon 410 hajtja, 1,5 gigabájt RAM van benne, hátlapi kamerája 8, az előlapi pedig 5 megapixeles. A telefon mérete és akkumulátora is visszafogott, mindössze 2100 mAh kapacitású telep került bele.

LG X Style néven mutatkozott be eredetileg az a mobil, ami most X Skin néven próbál szerencsét. LG X Style néven mutatkozott be eredetileg az a mobil, ami most X Skin néven próbál szerencsét.
LG X Style néven mutatkozott be eredetileg az a mobil, ami most X Skin néven próbál szerencsét. [+]

Az LG X5 ára Dél-Koreában körülbelül 50 000 forintnak felel meg, az X Skinért pedig 231 000 koreai wont, azaz körülbelül 57 000 forintot kérnek, ez nagyjából megegyezik a korábban már ismert összegekkel.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • Bemutatkozott az LG X Power és X Style

    A dél-koreaiak X-terméksorozatába újabb készülékek érkeztek, az egyik a 4100 mAh akkumulátor, a másik pedig a jó középkategóriás felszereltség miatt érdekes.

  • Érkezik az LG X terméksorozata

    Immár hivatalos, hogy a dél-koreai gyártó egy új modellcsaláddal is készül az MWC-re, aminek két új tagja a középkategóriát frissítenék fel.

Hirdetés