Bemutatkozott az LG X Power és X Style

Különösebb fennforgás nélkül, Ukrajnában kerültek leleplezésre az LG legújabb középkategóriás termékei, melyek az X-családban landoltak, és az X Power, valamint az X Style névre hallgatnak, mindkettőben van 4G, Bluetooth, GPS és WiFi.

Az LG X Power 4100 milliamperórás akkumulátorral büszkélkedhet, ugyan hivatalos adatok nincsenek a teherbírásról, valószínűleg igencsak hosszú üzemidő kisajtolható a telepből. Az előlapon egy 5,3 hüvelykes, 720p felbontású (277 ppi) kijelzőt találunk, belül viszont nem lakozik hatalmas erő, hiszen egy MediaTek MT6735 chipset dolgozik a burkolat alatt. A processzorban négy darab 1,14 gigahertzes Cortex-A53 mag munkálkodik, a grafikus gyorsító szerepköre a Mali-T720-ra hárul, RAM-ból 2 gigabájt jutott.

LG X Power LG X Power
LG X Power [+]

A microSD-vel bővíthető tárolóegység 16 gigabájtos, van tehát hely a 13 megapixeles hátlapi és a 8 megapixeles előlapi fényképezőkkel készült fotóknak. A X Power 5000 hrivnyát kóstál, ami adóterhek nélkül átszámolva 56 ezer forintot jelent.

Az LG X Style egy kicsit más tészta, hiszen kisebb, 5 hüvelykes, ám társához hasonlóan HD felbontású képernyővel rendelkezik (294 ppi), a MediaTeket azonban Qualcommra cserélték a dél-koraiak, hiszen itt a Snapdragon 410 chipsetre esett a választás. A négymagos processzor mellett adott a 1,5 gigabájtnyi rendszermemória, a 16 gigabájtos tárhely, valamint a microSD bővíthetőség.

LG X Style LG X Style
LG X Style [+]

Az akkumulátor csupán 2100 milliamperóra kapacitású, a kamerák is gyengébbek, 8/5 megapixeles szenzorokról beszélünk. Az X Style ára is kicsit kevesebb, 4500 hrivnyába kerül, vagyis 50 ezer forintot kell kifizetni érte.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG G5 - ismerősökkel az ismeretlenbe

    A koreai gyártó dupla kamerás mobiljának az alja kihúzható, és oda többféle modul – bocsánat, ismerős – pattintható. A G5 alaposan felforgatja az okostelefonok álmos koncepcióját, ám nem kompromisszumok nélkül.

  • Bemutatkozott az LG K5

    Egyszerű sajtóközlemény köszönti Szöulban az új, középkategória aljára pozicionált dél-koreai modellt, ami Európa piacain is meg fog jelenni.

  • LG G4 - nehéz rajta fogást találni

    A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.

Hirdetés