Hirdetés

A Pixel 9 is megmutatta magát

Ráadásul három hátlapi kamerával, a Pixel 8 Pro pedig új színben elérhető.

Tegnap kerültek elő az első CAD-renderek a Google idei Pro modelljéről, amihez máris csatlakozott az alapkészülék, néhány szemmel látható módosítással az előző generációhoz képest. A legszignifikánsabb változás nyilvánvalóan a kamerarendszert érinti, ami azon túl, hogy itt is újragondolt keretben kerül a hátlapra, már három szenzornak ad helyet, köztük egy periszkópos kialakítású teleobjektíves egységnek.


[+]

A készülék méretei minimálisan módosulnak, elvileg 152,8 x 71,9 x 8,5 milliméterről beszélünk (a kameraszigetnél 12 mm-es vastagsággal), amihez 6,1 hüvelykes panel társul. Ez magasságban és szélességben picit nagyobb, mint a Pixel 8, a kijelző viszont kisebb, a képek alapján azonban nem kell vastagabb, főleg nem aszimmetrikus kávákra számítanunk. Teljesen lapos keretre viszont igen, à la iPhone. A Pixel 9 és 9 Pro között ez lesz a döntő esztétikai különbség, már persze a méretet leszámítva, de az eltérő vonalvezetésnek köszönhetően első ránézésre is megkülönböztethetőek lesznek.


[+]

Mindeközben a Pixel 8-as széria is frissült, ezúttal egy új színárnyalattal a Pro modell esetében. A nagyobb Pixel 8 már Minty Fresh (Mentásan Friss) árnyalatban is választható a világ szerencsésebb részein, ami egy tejszínes menta hangulatú opció lett, színben harmonizáló rendszertémával.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés