Idén vége lehet a Pixel 'a' szériának?

A legfrissebb renderek és információk alapján három Pixel 9 mutatkozik be ősszel, feleslegessé válhat a Pixel 'a' széria.

Az újragondolt kameradizájnnal és valamelyest módosult méretekkel várható Pixel 9 és Pixel Pro már megmutatkozott korábban CAD-renderek formájában, a legújabb képek viszont már három készüléket vázolnak, alapvetően az eddigiekkel megegyező paraméterekkel és megjelenéssel, de plusz egy fővel. A három kamerával várható, eddig Pixel 9 és Pixel 9 Pro néven hivatkozott készülékekhez egy kisebb, kétkamerás modell is csatlakozott.

Pixel 9, Pixel 9 Pro és Pixel 9 Pro XLPixel 9, Pixel 9 Pro és Pixel 9 Pro XLPixel 9, Pixel 9 Pro és Pixel 9 Pro XL Pixel 9, Pixel 9 Pro és Pixel 9 Pro XL [+]

Ez lehet a Pixel 9 6,03 hüvelykes, az eddig alapmodellnek vélt, 6,1 hüvelykes panellel szerelt készülékből lett a Pixel 9 Pro, a 6,5 hüvelykes kijelzőt kínáló verzió pedig Pixel 9 Pro XL néven érkezhet. A 91mobiles feltételezi, hogy a Pixel 9 is Tensor G4-es szettel és vezetékmentes töltési opcióval várható, de egyes források nem tartják kizártnak, hogy a szerényebb felszereltséget és árszintet kínáló Pixel 9a helyét veszi majd át a kétkamerás alapmodell. De előbb még érkezik a Pixel 8a, méghozzá elvileg a magyar piacra is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés