A Samsung legújabb csúcskészüléke egy kinyitható mobil

A W2017 a kínai piacon bukkant fel, manapság különleges kialakításához csúcshardver és megdöbbentően magas ár tartozik.

Közel egy évvel a Samsung tavalyi csúcskagylója után itt a folytatás, az SM-W2017 típusjelzésű mobil a kinyitható kialakítást kedvelő, de csúcshardverre vágyó, nem mellesleg elég tehetős közönséget szólítja meg, hiszen állítólag Kínában 20000 jüan körüli összeget fognak kérni érte, ami 800 ezer forint fölötti összeget takar, ami elég horribilisnek tűnik, még a tavalyi modell 9999 jüanos árát is megdupláznák ezzel. Ezért az igen komoly pénzért 4,2 hüvelykes, Full HD felbontású Super AMOLED külső és belső kijelzők, Qualcomm Snapdragon 820 lapka, 4 gigabájt rendszermemória és 64 gigabájtos belső tároló jár, nem maradt ki a microSD bővíthetőség, az Always On Display, a hátoldali ujjlenyomat-olvasó és a vezeték nélküli gyorstöltés.


[+]

A főkamerája 12 megapixeles, f/1.9 apertúrájú lencsével dolgozik és akár 4K felbontású videókat is képes rögzíteni, miközben a szelfiket 5 megapixellel tudja elkészíteni. A természetesen 4G-képes mobil 2300 mAh kapacitású akkumulátorához 208 grammos tömeg és csukott állapotban 127,8 x 61,4 x 15,8 milliméteres dimenziók tartoznak, a nehézkességhez persze nyilvánvalóan a fém keret is hozzátesz.


[+]

Az árazás még nem hivatalos, az viszont biztos, hogy aki kedvezőbb árú megoldásra vágyik, az jobb, ha már előre a Galaxy Folder 2 mellett dönt, hiszen a csúcskagyló ára idén is irreális magaslatokba emelkedhet.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés