Promóanyagon az új flipes Galaxy

Akkora hatása volt annak idején a kagylótelefonoknak a mobilpiacra, hogy sokan máig nem tudják túltenni magukat a kikopásukon. Kell, hogy legyen egy ilyen, szűk vásárlóréteg, különben nem dobna például az LG vagy a Samsung piacra ilyen ketyeréket.

Évről évre befut Ázsiában egy prémiumkategóriás, flipes Galaxy, az SM-W2017 például Snapdragon 820-at vagy Exynos 8890-et kaphat 4 gigabájt RAM-mal és az S7 kameráival, bár most nem ez, hanem az olcsóbb Folder sorozat új tagjáról derültek ki érdekességek.

A kiszivárgott promóciós anyagok szerint a Galaxy Folder 2 négymagos, 1,4 gigahertes SoC-vel, 2 gigabájt RAM-mal 2/16 gigabájtos RAM/tárhely kombinációval és 1950 milliamperórás akkumulátorral startol el valamikor. Korábbi információk alapján a készülékházban a Snapdragon 425 lapul majd, a 3,8 hüvelykes kijelző pedig WVGA felbontású lesz.

Az árak és a megjelenés egyelőre nem ismert, az LTE támogatásról viszont nem kell majd lemondani. Érdekesség, hogy a tavalyi Folderhez képest a billentyűpanel tetejéről eltűnt az androidos vissza, kezdőképernyő és alkalmazásváltó gomb, pedig a specifikáció szerint 6.0 Marshmallow-t futtat az aranyszínben pompázó, összecsukható mobil.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés