A Samsung továbbra is a leszállítási listák élén

Megérkezett a legnagyobb elemzőcégek második negyedéves adathalmaza, továbbra is a Samsung-Huawei-Apple trióé a többség.

A Strategy Analiytics és a Counterpoint egyaránt publikálta a 2019-es, második negyedévi mobilpiaci adatok összesítését. Nem változott a dobogó összetétele, továbbra is a Samsung az első, a Huawei a második, az Apple pedig a harmadik legtöbb leszállított készülékkel és piaci részesedéssel bíró cég, előbbi kettő egyébként fejlődni is tudott a tavalyi második negyedévhez képest, 1,9, illetve 1,7%-ot, noha összességében 2,6%-ot esett az összes leszállított mobil száma, 341,4 millióra tehető a komplett összdarabszám.

Negyedik a Xiaomi, ötödik az Oppo, némi fejlődés mindkettőnél tapasztalható. A lista egyébként Vivo, Lenovo (+Motorola), HMD és Realme, tehát a Sony és a HTC továbbra is csak az egyéb listában kaphatott helyet.

Előzmények

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

Hirdetés