A TENAA-nál járt a kisebbik OnePlus

Tegnap végül nem mutatkozott be a kisebbik OnePlus, aminek minden valószínűségnek az „X" nevet fogják adni. Ebben a hónapban már kiszivárgott egy AnTuTu eredmény, illetve az is valószínűvé vált, hogy 5 hüvelykes kijelzőt kap a mobil. Azóta már megjárta az amerikai FCC és a kínai TENAA műhelyeit is az eszköz, amelyek során kiderült néhány hasznos információ a bejelentés előtt álló készülékről.

A TENAA-nál járt a kisebbik OnePlus
[+]

Az E1005 kódnéven futó telefon 1,9 GHz-re skálázott processzort kap, továbbá LTE-t, FM-rádiót, GPS-t, WiFi-t és Bluetooth szabványokat tudhat magáénak, eddig nincs okunk meglepődni, az viszont már érdekes, hogy a OnePlus 2-ban található Type-C csatlakozót visszacserélte a hagyományosnak nevezhető microUSB-re a gyártó. A kerete fémből készül, a hátulja pedig a fotók alapján üveg vagy műanyag lehet, ez utóbbi a valószínűbb. A 139,7 x 55,8 x 6,85 milliméteres dimenziókhoz 2450 mAh kapacitású akkumulátor tartozik, az öthüvelykes kijelzőt is megerősítették a források.

Azóta történt

  • Október 29-én érkezik a OnePlus X

    A korábbi, október 12-re vonatkozó pletykák hamisnak bizonyultak, az új időpontról viszont maga a gyártó tett közzé információt.

  • Meghívó nélkül rendelhető a OnePlus 2

    A OnePlus idei éve nem sikerült rosszul, letettek két remek telefont az asztalra, a nagyobbik modell esetén pedig már be is rekesztik a meghívásos rendszert.

  • OnePlus X - belépés csak meghívóval!

    A kínai gyártó alaposan odatette magát, amikor az idei kisebbik modelljét elkészítette, AMOLED kijelző, korrekt hardver és microSD bővíthetőség került az öthüvelykes telefonba.

Előzmények

Hirdetés