Hirdetés

Minden eddiginél több rendszermemóriával érkezik a ZTE Nubia Z9?

Május 6-án mutatkozhat be hivatalosan a ZTE Nubia Z9, ami a gyártó első, oldalkeret nélküli kijelzővel ellátott készüléke lehet. A TENAA, azaz a kínai hírközlési hatóság máris leleplezte az eszköz előzetes specifikációját, amiből több új, a korábbiaktól eltérő információ derült ki. Ha hihetünk a feltételezésnek, az új zászlóshajó 8,9 milliméter „vastag" lesz, ehhez pedig egy tekintélyes 180 grammos tömeg fog tartozni. A kijelzője 5,15 hüvelykes átlóval érkezhet, a felbontása pedig Full HD (1920 x 1080 pixel) lesz.

Ilyen lehet a ZTE Nubia Z9

A Z9 igazi érdekessége azonban nem a méreteiben vagy a kijelzőjében keresendő, a hardver ugyanis a TENAA értesülései szerint 3,5 GHz-re skálázott nyolcmagos processzorral és nem kevesebb mint 8 gigabájt RAM-mal fog dolgozni (hogy ez mennyire hihető, azt most nem bocsátanánk vitára, de inkább 4 GB-ra lehetne szavazni). A Nubia Z9 dual SIM-támogatással várható, de dual active módot nem fog kapni. A hátlapi kamerája 16 megapixeles lesz, az előlapi egységgel 8 megapixeles fotókat készíthetünk majd. A telep 3000 mAh-s kapacitású lehet, szoftveres téren pedig az Android 5.0 érkezhet rá.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

  • Nem lesz olcsó a Nubia Z9

    Friss hírek szerint a ZTE sokat emlegetett és holnap bemutatkozó csúcskészüléke drágán fog nyitni hazájában, a Kínai Népköztársaságban.

Előzmények

Hirdetés